Σύσκεψη ομάδας εργασίας Συνεδριακού Κέντρου Λιτοχώρου

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου, λίγο πριν την ολοκλήρωση των αρχιτεκτονικών σχεδίων του Συνεδριακού Κέντρου Λιτοχώρου, συνήλθε στο Δημαρχείο Λιτοχώρου η ομάδα εργασίας που επιβλέπει τις ενέργειες αποπεράτωσης του Συνεδριακού Κέντρου.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Επικοινωνία Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
Τηλέφωνο 2352350102
Διεύθυνση Αγ. Νικολάου 15, Λιτόχωρο                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Email dimos@dion-olympos.gr
Website www.dion-olympos.g

                                                                                                                                                                   Λιτόχωρο, 31/8/2015

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου, λίγο πριν την ολοκλήρωση των αρχιτεκτονικών σχεδίων του Συνεδριακού Κέντρου Λιτοχώρου, συνήλθε στο Δημαρχείο Λιτοχώρου η ομάδα εργασίας που επιβλέπει τις ενέργειες αποπεράτωσης του Συνεδριακού Κέντρου, με θέμα την παρουσίαση αρχιτεκτονικών σχεδίων και ενημέρωση της πορείας των μελετών από το μέλος της ομάδας αρχιτέκτονα μηχανικό Δημήτρη Πολύδωρο.
Παρόντες ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και τα μέλη, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Λάππας, ο συγγραφέας Σωτήρης Μασταγκάς και η διευθύντρια φωτογραφίας Ολυμπία Μυτιληναίου. Έλλειπε, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο ιατρός Θανάσης Καλαμπάκας.
Τα σχέδια που παρουσιάστηκαν περιείχαν σύγχρονες minimal προτάσεις, με στόχο την πολυλειτουργικότητα της αίθουσας για χρήσεις όπως συνέδρια, θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις, συναυλίες κλπ.
Θα ακολουθήσει η εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικές μελέτης, μελέτες ήχου και θέασης και ανάπλασης περιβάλλοντος χώρου.

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης