Πόσιμο το νερό στο Λιτόχωρο

ανακοίνωσε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου

Μετά τις κατολισθήσεις, το …θόλωμα, τις εργασίες και τα παράπονα, οι αναλύσεις έδειξαν ότι μπορούμε να πίνουμε άνετα. Οι εργασίες στο διυλιστήριο συνεχίζονται.

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε σήμερα -2/10/2015- ότι τα αποτελέσματα των αναλύσεων του τελευταίου δείγματος νερού από το δίκτυο ύδρευσης βεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το νερό είναι κατάλληλο για κατανάλωση. Οι εργασίες πάντως στο διυλιστήριο θα συνεχιστούν.
Η ανακοίνωση του Δήμου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνδημότες !

Ο Δήμος Δίου – Ολύμπου σας ενημερώνει ότι από τη μέτρηση του τελευταίου δείγματος νερού που εστάλη στο συνεργαζόμενο χημείο προέκυψε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το νερό στο Λιτόχωρο και ότι είναι απολύτως κατάλληλο για πόση.

 

 

Ο Δήμος Δίου– Ολύμπου ευχαριστεί τους κατοίκους του Λιτοχώρου για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξαν στο πολύ δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε, καθώς και τους υπαλλήλους που εργάστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

 

Δηλώνουμε τέλος ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρις ότου ολοκληρωθεί εντελώς η συντήρηση και αποκατάσταση του νέου διυλιστηρίου και γενικότερα του συστήματος ύδρευσης.