Η “Αιγαίου” μας αλλάζει τα φώτα!

ΚΑΙ κυριολεκτικά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από χθες οι εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στο δρόμο που συνδέει Λιτόχωρο και εθνική οδό (Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου) που πραγματοποιούνται από συνεργείο της εταιρείας,σ ε συνεργασία με το Δήμο και την Αστυνομία.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι από χθες οι εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στο δρόμο που συνδέει Λιτόχωρο και εθνική οδό (Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου) που πραγματοποιούνται από συνεργείο της εταιρείας, σε συνεργασία με το Δήμο και την Αστυνομία.

 

 

Οι εργασίες άρχισαν χθες, Τρίτη 13-10-2015, και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο, αφού αντικατασταθούν οι λαμπτήρες σε όλο το μήκος απο τη Διασταύρωση (Κέντρο Υγείας) ως το Λιτόχωρο. Η κίνηση στο μεγαλύτερο κομμάτι του δρόμου ελέγχεται απο την Τροχαία και διεξάγεται εκ περιτροπής και στο ένα ρεύμα, στο σημείο που εργάζεται το συνεργείο, γι’ αυτό και οι διερχόμενοι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις εντολές για την κίνησή τους.

 

 

Η “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου”, μετά από αίτημα του Δήμου Δίου-Ολύμπου, διέθεσε τα ειδικά μηχανήματα για τις εργασίες αυτές, μηχανήματα που δεν διαθέτει ο Δήμος μας.