Σαββατοκύριακο Κάστανου στο Δίον-Όλυμπος

17 και 18 Οκτώβρη

Πολύ κάστανο, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις, το Σάββατο 17/10 στη Σκοτίνα και την Κυριακή 18/10 στον Παλιό Παντελεήμονα.

Σαββατοκύριακο Κάστανου είναι το διήμερο 17 και 18 Οκτώβρη 2015, στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, με δύο Γιορτές Κάστανου, σε Σκοτίνα και Παλιό Παντελεήμονα.

Η 3η Γιορτή Κάστανου Σκοτίνας πραγματοποιείται τελικά αύριο, αφού αναβλήθηκε για μια βδομάδα, λόγω καιρού. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αρχίζει στις 5 μμ.

 

kastaskot

 

 
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 18 Οκτώβρη 2015, η 6η Καστανογιορτή στον Παλιό Παντελεήμονα, αρχίζει από τις 10.30 το πρωί, σύμφωνα με την πρόσκληση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου:

 
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου (ΚΠΕ) σας καλεί στην 6η Καστανογιορτή που θα πραγματοποιηθεί στον Παλιό Παντελεήμονα Πιερίας την Κυριακή 18/10/2015.

Η Καστανογιορτή συνδιοργανώνεται από το ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου, τους Συλλόγους και τους κατοίκους του Νέου και Παλιού Παντελεήμονα. Μέσα από αυτή τη γιορτή επιθυμούμε να αναδείξουμε το τοπικό προϊόν (κάστανο) και ν΄ ανταμώσουμε όλοι μαζί σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα.

Η Καστανογιορτή θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Παλαιού Παντελεήμονα και θα περιλαμβάνει μουσική, ψήσιμο κάστανων, προσφορά γλυκών από κάστανα και κατασκευές με φυσικά υλικά και βεβαίως κάστανα. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό.
Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 10.30π.μ

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους όσους θα συμβάλουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.

kastapant