Ασφαλτόστρωση,

αποσυμφορητική και αναπτυξιακή

Λιτόχωρο-Λεπτοκαρυά, μέσω Τοπόλιανης.

Το διοικητικό και το οικονομικό κέντρο του Δήμου μας απέκτησαν μια ακόμη οδική σύνδεση ή σχεδόν σύνδεση, αφού απομέννουν λίγες εκατοντάδες μέτρα για να ασφαλτοστρωθεί σε όλο του το μήκος, ο παλιός αγροτικός δρόμος Λιτοχώρου-Λεπτοκαρυάς, μέσω Τοπόλιανης.

 

Ο τοπικός αντιδήμαρχος –και Οικονομικών-, Γιώργος Ζτάνης, έχει κάθε λόγο να ποζάρει ευχαριστημένος. Και οι συνεννοήσεις για να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στο μικρό κομμάτι που απομένει, προχωρούν προς θετική κατεύθυνση. Έτσι, και εναλλακτική διαδρομή υπάρχει για να αποφύγει κανείς τον παραφορτωμένο και –πολλές φορές- επικίνδυνο παραλιακό παράδρομο και ο νέος δρόμος εξυπηρετεί ουκ ολίγα εξοχικά και βίλλες, οπότε -εν δυνάμει- αποτελεί μελλοντικό δρόμο εμπορίου.

 

Το δελτίο Τύπου του Δήμου Δίου-Ολύμπου

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Επικοινωνία Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
Τηλέφωνο 2352350102
Διεύθυνση Αγ. Νικολάου 15, Λιτόχωρο                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Email dimos@dion-olympos.gr
Website www.dion-olympos.gr

 

Ασφαλτοστρώσεις στην Τοπόλιανη Λεπτοκαρυάς από το Δήμο Δίου – Ολύμπου

Η καθημερινή εποπτεία των έργων είναι βασική αρχή του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημόπουλου, με κύριο στόχο την ποιοτική αλλά και χωρίς χρονοτριβή εκτέλεση τους
Σειρά είχε η επίσκεψη στην περιοχή της Τοπόλιανης Λεπτοκαρυάς, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη ασφαλτοστρώσεις συνολικού μήκους 3 χιλιομέτρων, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Η αφετηρία του κεντρικού άξονα του «πακέτου» ασφαλτοστρώσεων βρίσκεται στον παράδρομο δυτικά της Εθνικής Οδού, καταλήγει δε περίπου στον Ιππικό Όμιλο Λιτοχώρου, με πρόσθετες ασφαλτοστρώσεις σε καθέτους του άξονα.
Επόμενος στόχος της δημοτικής αρχής είναι η σύνδεση της διαδρομής αυτής με τον κεντρικό οδικό άξονα της Τοπόλιανης Λιτοχώρου.
Το έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Leader με επιμέλεια της Πιερικής Αναπτυξιακής, ύστερα από πρόταση που υποβλήθηκε το 2013 από την τότε δημοτική αρχή με δήμαρχο Δίου – Ολύμπου το Γιώργο Παπαθανασίου.

 

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης