Κλειστή και πάλι η εθνική

12.00 με 14.00

… συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους κατά των προθέσεων της κυβέρνησης σχετικά με το φορολογικό και το ασφαλιστικό τους.

Για μια ακόμη φορά, οι αγρότες της Πιερίας θα καταλάβουν σήμερα 25.1.2016, ην εθνική οδό για δύο ώρες, μεταξύ 12.00 με 14.00 στο ύψος της Κατερίνης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους κατά των προθέσεων της κυβέρνησης σχετικά με το φορολογικό και το ασφαλιστικό τους.

 

Οι αγρότες της Πιερίας παραμένουν για έκτη μέρα συγκεντρωμένοι σε δυο σημεία με τα τρακτέρ τους, στη βόρεια και τη νότια είσοδο της Κατερίνης. Χθες, η κίνηση στην εθνική οδό δεν διαταράχθηκε ούτε για το συνηθισμένο δίωρο, λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα του Πιερικού. Το ίδιο θα συμβεί και αύριο, προκειμένου η συντονιστική επιτροπή των μπλόκων της Κατερίνης να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για σύσκεψη με το εκεί όργανο των μπλόκων, στο οποίο συμμετέχει το μπλόκο της Κατερίνης. Ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ την Πέμπτη οι αγρότες θα συγκεντρωθούν στην Agrotica της Διεθνούς Εκθέσεως.
Σε ότι αφορά την πρόσκληση του πρωθυπουργού για συνάντησή του με τους αγρότες, οι δεύτεροι απάντησαν ότι είναι απαραίτητη η αναμονή για να προσέλθουν μετά τη σχετική συνεννόηση.