“ΚΛΕΙΣΤΟΝ” λόγω κατάληψης

κατάληψη λόγω Ασφαλιστικού

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Δίου – Ολύμπου συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που ανήγγειλε η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η οποία χαρακτήρισε ως ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ

Οι υπηρεσίες του Δήμου Δίου-Ολύμπου, όπως και όλων των Δήμων της χώρας, δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 28.1.2016, λόγω της πανελλήνιας τετράωρης κατάληψης των Δημαρχείων που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η κατάληψη των δημαρχείων είναι μια πρώτη κινητοποίηση των δημοτικών υπαλλήλων κατά του ασφαλιστικού και «της διάλυσης της ασφάλισης» και εν όψει των κινητοποιήσεων της 4ης Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ «οι Σύλλογοι-Μέλη της μπορούν με απόφασή τους, να επαναπροσδιορίσουν τα δημοτικά κτήρια που θα καταληφθούν αλλά και να προσαρμόσουν το χρόνο της κινητοποίησης, λαμβάνοντας υπόψη τα κατά τόπους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και συνθήκες εργασίας προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και ενημέρωση των εργαζομένων». Για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, όπως και των άλλων δυο Δήμων, η απόφαση του συλλόγου Πιερίας ήταν η κατάληψη να διαρκέσει όσο και το ωράριο εργασίας.

Η ανακοίνωση των δημοτικών υπαλλήλων Δήμου Δίου-Ολύμπου

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ                                                                       Λιτόχωρο, 27 Ιανουαρίου 2016
ΕΔΡΑ: Λιτόχωρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Δίου – Ολύμπου συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που ανήγγειλε η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η οποία χαρακτήρισε ως ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ, αλλά και άλλων υπηρεσιών των ΟΤΑ (Αμαξοστάσιο, Παιδικό Σταθμό) την ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016.
Και σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας, η κατάληψη θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη έως και το πέρας του ωραρίου.

 

Εκ της Διευθύνσεως