ΤΖΑΜΠΑ και δεν έρχεστε;

δικό σας είναι, ελατε να το χαρείτε

Περιορισμένες συνεδριάσεις, VIP θέματα, μοναδικές τοποθετήσεις, breathtaking αντιπαραθέσεις, τσιουρίδαι, ιστορικαί ατάκαι, δώρα, γέλια, χαρά, δημοκρατικαί διαδικασίαι, happy ending και υπέρ σας αποφάσεις. ΟΛΑ Σ’ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Τι περιμένετε; ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ.

Περιορισμένες συνεδριάσεις, VIP θέματα, μοναδικές τοποθετήσεις, breathtaking αντιπαραθέσεις, τσιουρίδαι, ιστορικαί ατάκαι, δώρα, γέλια, χαρά, δημοκρατικαί διαδικασίαι, happy ending και υπέρ σας αποφάσεις. ΟΛΑ Σ’ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Τι περιμένετε; ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ.

 

 

Τι ωραία περάσαμε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!!!! ΔΕ ΛΕΓΕΤAI!!!!

 


Τι γέλια, τι χαρές, τι καλαμπούρια, αλλά και μουτρώματα, επιθέσεις, φωνές, φωνασκίες, εντάσεις, εντάσεις, εντάσεις, διαφωνίες, «καρφώματα», νεολογισμοί, ειρωνείες, παρατσούκλια, χαμόγελα –ένα στρέμμα-, θέματα, πολλά θέματα, 35 θέματα, ψηφοφορίες άλλες τόσες, αποχωρήσεις, επιστροφές, διαλλείματα, από μηχανής θεοί, λογισταί, συμβούλοι, συνεργάται, ισορροπισταί, μνήμονες, αμνήμονες, προέδροι, μικροκομματικοί, υπερκομματικοί, διακομματικοί, συμφέροντα, μικροσυμφέροντα, προϋπολογισμοί, αναμορφώσεις, διορθώσεις, αθροιστικά λάθη, πολιτικά πάθη, χιόνια, αλάτια, αλλαγή, παραλλαγή, νέα ήθη που δεν ήρθαν, παλιά ήθη που δεν έφυγαν, μέλη ΔΣ που παραιτούνται, μέλη ΔΣ διπλοθεσίτες, Φορολογικό και αγρότες –παρεμπιπτόντως-, ο Αντώνης, ένας τυρρανόσαυρος Rex –δεν υπερβάλλω, ούτε κάνω πλάκα- μια ωραία κυρία, ο Γκαντέμης, ο Γιώργος, εγώ (guest star) μεταξύ δύο cameraman, ο Αστέριος Χονδρόπουλος, η «Αιγαίου», οι… Φαρμακαίοι, τρεις πίτες –πρωτοχρονιάτικες ή τσουρέκια πασχαλιάτικα, θα σας γελάσω…-, φλουρί και τυχερό, και τι δεν είχε το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο!!! Όλα τα είχε.

 

Και δεν θα μπορούσε να ‘ναι διαφορετικά, αφού το χθεσινό ήταν το πρώτο Συμβούλιο της χρονιάς, 39 μέρες μετά το τελευταίο της προηγούμενης –τη δε μέρα την τεσσαρακοστή- και λιγότερες από 30 μέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα. Η μικρά κοινότης των παλαιοημερολογιτών του Λιτοχώρου τώρα δικαιώνεται -και μπερδεμένοι ημερολογιακά- κόβαμε πίτα πρωτοχρονιάτικη και ευχόμασταν «Καλή Χρονιά», «Καλή Αποκριά», «Ζήτω η Επανάστασις του Ολύμπου και ο ήρως Κοροβάγγος», «Καλή Σαρακοστή», «Καλό Πάσχα», «Χριστός Ανέστη» και «Καλά Χριστούγεννα», ναι «Καλά Χριστούγεννα», αφού συζητήθηκε και θέμα ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ κι επειδή φέτος μια είχαμε και «την πατήσαμε» -παρά τις φήμες περί του αντιθέτου- και άλλη δεν φαίνεται να κάνει ο χειμώνας… θα ‘μαστε τουλάχιστον έτοιμοι για την επόμενη, αν είμαστε εδώ κι αν έρθει κι ο χειμώνας ο επόμενος γιατί ο φετινός δεν ήρθε, φοβούμενος πιθανώς την ετοιμότης και την πληρότης και την αυταπάρνησις των ηρώων δημοτικών υπαλλήλων και αντιδημάρχων –μη ηρώων, όπως διευκρινίστηκε- που κοιμόταν στον δημαρχιακό καναπέ περιμένοντας το χιονιά που ήρθε σε ώρα … ύπνου, κτλ, κτλ και τα λοιπά.
Μια χαρά περάσαμε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο κι αποφάσεις πολλές λάβανε, λαός και Κολωνάκι, αιρετοί και άρχοντες, άπαντες συμβάλλοντες στο τέλειον τελικόν αποτέλεσμα, αλλά λεπτομέρειες μην ζητάτε γιατί εξάωρο μας πήγε το ματς, γκολ πολλά, απ’ τη συγκίνηση ούτε το αποτέλεσμα δεν διακρίναμε. Λεφτά πάντως κανονίστε να έχετε γιατί ούτε φθηναίνει τίποτα, ούτε τίποτα χαρίζεται. Ούτε η διαχείριση των απορριμμάτων μας, βεβαίως-βεβαίως… Και κακώς κάθεστε σπίτι βρε κουτά και ρουφάτε με το κουτάλι το μεγάλο, απελπισία, μαύρη προπαγάνδα απ’ τα κανάλια της καταστροφής σας, φτώχεια απ’ τα λάθη σας, θολούρα απ’ τις αναλύσεις των κρατικών Μέσων, Φώφη, Κυριάκο, Άδωνις, Βασίλη και Ποτάμι και τζάμπα κλάμα. Πληρώνετε που πληρώνετε, ψηφίζετε που ψηφίζετε, τζάμπα πάει το Συμβούλιο, αντί να ‘στε εκεί, να χαρείτε τις επιλογές σας, να πάρετε «τα πάνω σας» με τα κατορθώματά σας και τα κατορθώματά τους, Λαέ και Κολωνάκι. Τζάμπα τόσο δράμα, τόση συγκίνηση, τόση πολιτική, τόσο μέλλον, τόσα λεφτά (σας). ΤΖΑΜΠΑΑΑΑΑ.-

ΥΓ: Κε πρόεδρε, τολμήστε: επόμενο Συμβούλιο Δημοτικό στις 20 Ιουνίου, συμβολικά, λόγω Αγίου Πνεύματος και με 300 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Αν σας φαίνεται υπερβολικό, επιτρέψτε μου να εξηγήσω:
– Θα ναι αργία, δεν θα δικαιολογούνται απουσίες που έγινε ήδη δευτέρα φύσις για πολλούς
– Θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος χαμός, οπότε το βίντεο της συνεδρίασης θα ‘ναι block buster worldwide*, θα διαφημιστούμε εύκολα και ΤΖΑΜΠΑ σ’ όλον τον πλανήτη και θα γλυτώσουμε τα λεφτά και τον κόπο για πρόγραμμα τουριστικής προβολής, συνεργάτες, αφίσες, επικοινωνιολόγους που χρυσοπληρώσαμε και στο παρελθόν να κάνουν δημόσιες σχέσεις στα χαλίκια μας, φιλοξενούμενους δημοσιογράφους και εκστρατείες διαφήμισης πιθανώς αποτυχημένες εκ των προτέρων, αφού και να ‘ρθουν αι τουρίσται, σκουπίδια, σκουπίδια και σκουπίδια θα βρούνε, άντε και κάναν βομβαρδισμένο δρόμο και πανάκριβα διόδια. Ενώ με το τζάμπα βίντεο θα ‘ρθούνε όλοι οι χαβαλετζήδες του κόσμου που μας πάει κιόλας με τα μυαλά που κουβαλάμε.
– Θα κάνουμε παγκόσμιο ρεκόρ (εδώ να δείτε ΤΖΑΜΠΑ προβολή)
– Θα κάνει παγκόσμιο ρεκόρ αρνητικών ψήφων σε μια συνεδρίαση η κα Κουρίτα, οπότε εκεί να δείτε διεισδυτικότητα στο πρώην ανατολικό μπλοκ, τι θρησκευτικός τουρισμός και χαζά, που ‘ναι πολλά τα μαναστήρια στον πλανήτη κε πρόεδρε και παπάδες ακόμα πιο πολλοί και πέντε στον παρά –που τελικά τον βάζουν και στο παγκάρι τους το ανεξέλεγκτον-.
– Θα μας λάβουν ΟΛΟΙ σοβαρά υπ’ όψιν διότι σου λέει αυτοί «σαλτάρανε», όχι να μη μας δίνει σημασία η τετάρτη εθνική κατηγορία Μάρδας, Τσιρώνης, Μαυρίδου, Τζίτζης και βάλε
– Θέτε κι άλλα; Ε θα ‘ρθουν κι οι δημότες, κε πρόεδρε… κι άμα έρθουν οι δημότες … εκεί να δείτε ΤΖΑΜΠΑ χαβαλέ και ιστορικές αποφάσεις. Άντε, τολμήστε το. Υπάρχει και σοβαρή πιθανότης να συμβεί και να μην το πάρει χαμπάρι κανείς. Ούτε ο … «ανταποκριτής»!!!

* θα σας το εξηγήσει ο κος δήμαρχος που ‘ναι ΚΑΙ αγγλομαθής KAI καραtrendy.