Αμφισβητούν τον “Ρέξ”!!!

εκ των ένδον

Logo-μαχίες και λίγο αποκριάτικο κέφι …για να μην πάθουμε κατάθλιψη απ’ τα πολλά και σοβαρά. Όχι ότι το να έχουμε δυο λογότυπα είναι αστείο.

Ευθεία αμφισβήτηση του νέου λογότυπου του Δήμου επιχειρούν κάποιοι συνεργάτες του δημάρχου και της διοίκησης, «αλληθωρίζοντας» επικίνδυνα προς τα σύμβολα της Παπαθανασικής περιόδου και αμφισβητώντας την κυριαρχία του «Τυρρανόσαυρου»!!!

logo-dopalio

 

Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της νέας ιστοσελίδας του Δήμου Δίου-Ολύμπου, το παλιό λογότυπο φιγουράρει δίπλα σε κάθε νέα ανάρτηση-θέμα, ενώ ταυτόχρονα το νέο λογότυπο υπάρχει στην κορυφή της σελίδας.

 

paliologo2

 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα παπαθανασικά «σταγονίδια» προχώρησαν ακόμη περισσότερο και επανέφεραν το δημοτικό παρελθόν και στις αφίσες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, με την υπογραφή της «Ομάδας Εθελοντισμού και Πολιτισμού της Δημοτικής Ενότητας Λιτοχώρου»!!! Σ’ αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει πουθενά το σημερινό λογότυπο του Δήμου μας, ο –κατά Κατερίνα Κουρίτα- «Τυρρανόσαυρος Ρεξ»!!!

 

paliologo1

Πρόταση της ΕτΟ είναι να αποκατασταθούν τα σύμβολα της τρέχουσας περιόδου και να αποκαθηλωθούν τα σύμβολα του παρελθόντος και -για να «περάσει» το μήνυμα της κυριαρχίας του «Τυρρανόσαυρου»- να τοποθετηθούν δυο πινακίδες με το νέο λογότυπο, από μία στην είσοδο και την έξοδο της πρωτεύουσας του Δήμου.

 

rex

(O “Ρεξ”)