Η μεγάλη ημέρα έφθασε

ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

Η μεγάλη ημέρα έφθασε. Οι κάλπες έχουν στηθεί με τους πρωταγωνιστές να έχουν τεθεί σε θέση μάχης, με σκοπό την διεξαγωγή της μεγάλης εορτής, αυτής των φοιτητικών εκλογών.

NDlogo

ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

Kατερίνη 18-05-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η μεγάλη ημέρα έφθασε. Οι κάλπες έχουν στηθεί με τους πρωταγωνιστές να έχουν τεθεί σε θέση μάχης, με σκοπό την διεξαγωγή της μεγάλης εορτής, αυτής των φοιτητικών εκλογών. Όλα τα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας θα πλημμυρίσουν από νέες και νέους σπουδαστές, οι οποίοι θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αποφασίζοντας για τις εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας και της Εκπαίδευσης.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για μια ακόμη φορά. Το ριζοσπαστικό ρεύμα του ελληνικού φιλελευθερισμού το οποίο προασπίζει και προάγει η μεγάλη φοιτητική παράταξη θα δικαιωθεί τερματίζοντας πρώτη για πολλοστή φορά. Οι Μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία και την Εκπαίδευση τρέχουν, για αυτό τον λόγο το φοιτητικό κίνημα πρέπει να είναι πιο ισχυρό από ποτέ ,συμμετέχοντας ενεργά και δυναμικά στις εξελίξεις .

Η ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας εύχεται τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και εδώ στη Κατερίνη στη ΔAΠ- ΝΔΦΚ  ΤΕΙ της πόλης, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Οι μεγάλες μάχες κερδίζονται έπειτα από αγώνες, με υπομονή, με αισιοδοξία και με στραμμένο το βλέμμα στην επιτυχία. Το αύριο της Ελλάδας ανήκει στη νέα γενιά, αυτή λοιπόν θα το αποφασίσει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

                                                                       

                                                                                Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

 

                                                                                           Ο Πρόεδρος

 

                                                                                 Κουρινιώτης Ιωάννης