Βουλεύτρια ΚΑΙ αλτρουίστρια!!!

και τα δύο με τη "βούλα" του δημάρχου

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Μια πρώτη μικρή δόση απ’ το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Με δελτίο Τύπου –που πιθανώς στάλθηκε σε έναν μόνο παραλήπτη- ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ενημέρωσε χθες, λίγο πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  δια του γνωστού blog lefteria, ότι

Μετά από πολύ αγώνα και ενόψει της έλευσης της τουριστικής περιόδου, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μπέττυ Σκούφα, σε συνεργασία με το Δήμαρχο του Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Κώστα Δημόπουλο, πέτυχαν τη μεταστέγαση των προσφύγων από κάμπινγκ του Βαρυκού, σε ξενοδοχεία εκτός του Δήμου.

Η δημοτική αρχή αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τη κυρία Βουλευτή, για την ουσιαστική αντιμετώπιση του ζητήματος που έπληττε τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις, οι οποίες τα τελευταία χρόνια υποφέρουν από τη κρίση.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Λιτόχωρο, 08/06/2016

 

Ο επικεφαλής της δημοτικής «Αλλαγής Πορείας» και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άρης Ρεμπατσιός, προσπάθησε να φέρει τα πράγματα στα μέτρα τους, αλλά… η βουλεύτρια είναι τελικά και αλτρουίστρια, Κάτι για το οποίο –πιθανώς- κανείς ως τώρα δεν αμφέβαλλε και επιβεβαιώθηκε και από τα χείλη του δημάρχου. Επιβεβαιώθηκε δηλαδή ότι με ενέργειες –που η ίδια, από αλτρουισμό, δεν δημοσιοποίησε- μεταφέρονται οι πρόσφυγες από κάμπινγκ σε ξενοδοχείο και τις ενέργειες που η ίδια δεν δημοσιοποίησε –από αλτρουισμό, όπως το δικαιολόγησε ο δήμαρχος- τις δημοσιοποίησε… ο δήμαρχος.

Δηλαδή… έπραξε ό,τι έπραξε η βουλευτής και από αλτρουισμό δεν δημοσιοποίησε τις ενέργειές της… κι αυτός που την χαρακτηρίζει αλτρουίστρια γιατί δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί το θέμα μικροκομματικά-μικροπολιτικά… είναι αυτός που θέλοντας να την συγχαρεί… της καταστρέφει την όποια αλτρουιστική διάθεση και ταυτόχρονα θέλει και να την συγχαρεί!!! Ο δε Άρης Ρεμπατσιός διέψευσε ότι υπήρξαν ενέργειες της κας Σκούφα. Και το δελτίο Τύπου κάνει λόγο για “πολύ αγώνα” και “συνεργασία με το δήμαρχο”.

Εισταιρώγραφον: τω Βαρεικώ γράφαιτε με γηότα. Κε το γραφύο Τείπου πρωσβάλλει βάναφσα αφτόν των τώπω που ω δυμαρχως ήπαι πρειν κερώ ώτυ αίδοσαι πνωύ στων Εμμανουήλ Κριαρά.-