“Που ‘ναι η μπάλα ΟΕΟ”;

εκεί πάμε;

υπάρχει πιθανότητα να φτάσουμε σε σημείο … “…., είσαι τρέλα, με την τάδε τη φανέλα”; Στον τελικό μόνο ή σ΄ όλα τα … ματς;;;

Το μόνο που είναι γνωστό στον πολύ κόσμο για την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου, στις 8.6.2016, είναι ότι η συνεδρίαση ήταν πλήρως επεισοδιακή. Όμως, το μόνο επεισόδιο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, είναι άσχετο σχεδόν με την υπόθεση που έκανε την συνεδρίαση επεισοδιακή, δηλαδή το θέμα της MAZARS-ΔΕΑΔΟ και την αποκάλυψη της «ΕτΟ» ότι το πόρισμα για τη ΔΕΑΔΟ δεν ήταν πόρισμα της MAZARS.

Στο επεισόδιο που έχετε δει ήδη από άλλες πηγές, πρωταγωνιστεί –και το δημιούργησε- ο γνωστός πια συντοπίτης μας και συνεργάτης του blog lefteria. Σε μια μικρή παύση των …εχθροπραξιών μεταξύ διοίκησης και αντιπολίτευσης, δημοτικών συμβούλων και δημάρχου, βρίσκει την ευκαιρία και κραυγάζοντας «Παπαγγελόπουλο» επιτίθεται φραστικά στην δημοτική σύμβουλο του «Συνδυασμού Ευθύνης» και πρώην αντιδήμαρχο, Σοφία Νούλα, «στολίζοντάς» την με χαρακτηρισμούς …αχαρακτήριστους και εξαιρετικά προσβλητικούς. Το συγκεκριμένο απόσπασμα βίντεο είναι η καταγραφή της έναρξης αυτού του επεισοδίου. Η κάμερα δεν στράφηκε να καταγράψει τον lefter-ιστή, αλλά παρέμεινε να καταγράφει τους αιρετούς.

Κι ευτυχώς, για να δούμε όλοι σε επανάληψη ποιος αντιδρά –με εντελώς γηπεδικό τρόπο;- και επιβραβεύει τον lefter-ιστή. Συμπτωματικά, είναι ο ίδιος άρχοντας που -αρκετές μέρες πριν τη συγκεκριμένη συνεδρίαση- επέλεξε να ενημερώνει το κοινό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω της lefteria. Ταυτόχρονα διακόπηκε κάθε πληροφόρηση –με δελτία Τύπου- προς την «ΕτΟ», τη μόνη εφημερίδα του Δήμου μας. Κι ως γνωστόν… τα δελτία Τύπου στέλνονται παντού. Κι αν κάποιος διαλέξει να μη σ’ ενημερώνει, δεν μπορεί να απαιτεί να είσαι ενημερωμένος για το οτιδήποτε τον αφορά. Όχι ότι τα δελτία Τύπου του «ξεχειλίζουν» αλήθεια, όχι. Είναι όμως η άποψή του, η θέση του, αυτό που ο ίδιος επιλέγει να επικοινωνήσει.

Και επέλεξε….lefteria.

Με ανάταση και των δύο χεριών.

Και εις ανώτερα.

 

Η επεξεργασία του βίντεο και των στοιχείων από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούν την υπόθεση MAZARS-ΔΕΑΔΟ από την “ΕτΟ”, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και κοντεύει να ολοκληρωθεί. Μην παραπονιέστε. Η επεξεργασία των στοιχείων του πορίσματος από το δήμαρχο διήρκεσε πάνω από ένα χρόνο (και πιθανώς θα διαρκούσε πέντε ολόκληρα χρόνια, αν δεν αποκαλύπταμε ότι το πόρισμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΖΑΡΣ).