“όλα αυτά που θα γίνουν για μένα…”

........

………………………………….

Το τι θα συμβαίνει εις το εξής με τα απόβλητά μας θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 27.6.2015 στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης που θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνεδρίαση αυτή θα κατατεθούν οι τελικές παρατηρήσεις για την κατάρτιση Τοπικού Σχεδίου για όλο το Δήμο, αλλά -παρά τη σοβαρότητα του θέματος- η Επιτροπή Διαβούλευσης καλείται να συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι και πιθανότατα δεν θα υπάρξει απαρτία την πρώτη ημέρα, οπότε θα επαναληφθεί την επομένη μέρα και θα πραγματοποιηθεί, ασχέτως του αριθμού των συμμετοχών.

Η πρόσκληση του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

«Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης»

Καλείστε σε έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 27.06.2016 και ώρα 12:00 μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, βάση των διατάξεων του άρθρου 76 με τίτλο «Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης» του ν. 3852/2010, για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση και τελικές παρατηρήσεις (Β’ φάση) για το Τοπικό Σχέδιο Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Δίου – Ολύμπου.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα, ήτοι 28.06.2016 και ώρα 12:00 μ., οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ