Φαρμακοποιός, συνδικαλιστής, εθελοντής και ΑΝΕΛ

ο νέος διοικητής ΓΝΚ

και το όνομα αυτού -επίσημα πια- Ανέστης Μυστρίδης!

Νέο διοικητή απέκτησε επιτέλους το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, τερματίζοντας τους διαγκωνισμούς υποψηφίων, φαβορί και κατά φαντασίαν επικρατέστερων. Με απόφαση της πολιτικής ηγεσία του Υπουργείου, νέος διοικητής του ΓΝΚ είναι -από σήμερα- ο Ανέστης Μυστρίδης.

Με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας τοποθετήθηκαν 31 νέοι διοικητές και ένας απ’ αυτούς είναι ο του Γενικού μας Νοσοκομείου, όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου με τα λακωνικά βιογραφικά των νέων διοικητών:

Γραφείο Τύπου
Υπουργείου Υγείας

Δελτίο Τύπου

 Αθήνα, 1  Ιουλίου 2016

 Προχωρά η διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους κάτωθι διοικητές:

…………………………………….

ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ανέστης Μυστρίδης: Είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας από το Frederick University, στην Κύπρος. Έχει εργαστεί ως ιδιοκτήτης και υπεύθυνος φαρμακείου. Είναι μέλος του εποπτικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας και μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας.

Εκτός από μέλος/στέλεχος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης, ο νέος διοικητής είναι και γνωστό στέλεχος και πολιτευτής των –συγκυβερνούντων- ΑΝ.ΕΛ. και φαρμακοποιός. Η επιλογή του είχε διαρρεύσει αρκετές μέρες πριν και επιβεβαιώθηκε με τη σημερινή ανακοίνωση, βάζοντας τέλος στα σενάρια περί υποψηφίων και αντιδράσεων για την συγκεκριμένη επιλογή.