Παρεμπόριο STOP

στοχευμένοι έλεγχοι

Ειδική αστυνομική δράση με στοχευμένους ελέγχους πραγματοποιήθηκε στην Πιερία τον τελευταίο μήνα με στόχο την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου (παρεμπόριο)

police

Θεσσαλονίκη, 07 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Πιερία για την πάταξη του παρεμπορίου

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ελέγχων συνολικά 39 άτομα
και κατασχέθηκαν 2.628 προϊόντα παρεμπορίου

 

Ειδική αστυνομική δράση με στοχευμένους ελέγχους πραγματοποιήθηκε στην Πιερία τον τελευταίο μήνα με στόχο την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου (παρεμπόριο).

 

Στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποίησαν αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, κατά το διάστημα από αρχές Ιουνίου έως και χθες (6-7-2016), συνελήφθησαν συνολικά 39 άτομα σε παραλιακές κυρίως περιοχές της Πιερίας για παρεμπόριο.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν 2.628 προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία αφορούν είδη ένδυσης, υπόδησης, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου, ζώνες, γυναικείες τσάντες, παιδικά παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα, τα οποία καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

 

Επιπλέον, σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

 

Οι αστυνομικοί έλεγχοι για την πάταξη του παρεμπορίου θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.