Ανδρέου αντί Τρεμόπουλου

στο Περιφερειακό Συμβούλιο

ορκίστηκε σήμερα – ο Μιχάλης Τρεμόπουλος παραιτήθηκε για να διεκδικήσει τη θέση του Συνηγόρου του Πολίτη και της Επιχείρησης

 

   e8n
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  29/08/2016

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ

 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 


Ορκίστηκε σήμερα, ενώπιον του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο νέος περιφερειακός σύμβουλος  Δαμιανός Ανδρέου, ο οποίος έλαβε τη θέση του παραιτηθέντος περιφερειακού συμβούλου και επικεφαλής της Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Οικολογία – Αλληλεγγύη» Μιχάλη Τρεμόπουλου.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη το νέο περιφερειακό σύμβουλο Δαμιανό Ανδρέου για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

 

Σημ. ΕτΟ: ο Δαμιανός Ανδρέου είναι και συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη. Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, επικεφαλής της παράταξης με την οποία εκλέχτηκε ο κος Ανδρέου, παραιτήθηκε προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση του Συνηγόρου του Πολίτη και της Επιχείρησης που δημιούργησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.