“Ξαφνικός θάνατος” για τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας

επίσημη η εκπαραθύρωση

διαφωνούσε με το σχεδιασμό για την Καθαριότητα και δεν συνεργαζόταν με τους συναδέλφους του. Γιάννακα και Χαρέλας ανέλαβαν το “Γολγοθά” ως το Φεβρουάριο. Επιβεβαίωση της ΕτΟ και με τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Ένας από τους εξ απορρήτων συνεργάτες του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, αντιδήμαρχος σε καίριο τομέα (Καθαριότητα), εντεταλμένος σύμβουλος στο ΔΣ της ΔΕΑΔΟ και κυριολεκτικά –ως πρόσφατα- «άνθρωπος του δημάρχου», είναι πλέον παρελθόν.

Ο Δημήτρης Γουλάρας απομακρύνθηκε σήμερα –και επίσημα- από τα αντιδημαρχιακά του καθήκοντα και έδωσε τη θέση του σε δύο άλλα στελέχη της «Ολύμπιας Συμμαχίας». Μιας «Συμμαχίας» της οποίας οι συζητήσεις-συναθροίσεις-συναντήσεις εργασίας  μπορούν να αναστατώσουν ήδη ένα ολόκληρο χωριό, ειδικά όταν φιλοξενούνται σε …καφετέριες!!!

Επίσημα, ο λόγος που επικαλείται ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος για την απομάκρυνση-εκπαραθύρωση Γουλάρα είναι η διαφωνία του σε ζητήματα που αφορούσαν την Υπηρεσία Καθαριότητας και η μη συνεργασία του με τους συναδέλφους του για το ίδιο θέμα. Και μόνο η επίκληση των παραπάνω από τον Κωνσταντίνο Δημόπουλο, για να δικαιολογηθεί το «ξήλωμα» του ως τώρα στενότερου συνεργάτη του, αποδεικνύει ότι κάποια πράματα πλέον είναι δυνατόν να γίνουν πιστευτά μόνο απ΄ όσους είναι ήδη αποφασισμένοι να πιστέψουν ό,τι κι αν εκφράσει ο δήμαρχός μας.

1

Η σημασία της απομάκρυνσης Γουλάρα, σε όλα τα επίπεδα, περιγράφεται και από το γεγονός ότι χρειάστηκαν δύο στελέχη της παράταξης για να καλύψουν το κενό: η –ήδη δοκιμασμένη στην υπακοή- Λέλα Γιάννακα και ο πρόθυμος για αξιοποίηση Σταύρος Χαρέλας. Τους συνοδεύουν οι ευχές όλων και τα αμέτρητα λάθη και οι ανεξήγητες επιλογές των δύο χρόνων της δημαρχίας Δημόπουλου. Τόσο, ώστε και αυτό το διάστημα ως τις 28.2-2017 (προαναγγελθείς -με τη σημερινή απόφαση- ανασχηματισμός) να είναι ήδη τεράστιο.

Οι λεπτομέρειες για όλα όσα αφορούν την σημερινή απόφαση Δημόπουλου και η πλήρης αξιολόγηση του γεγονότος, με πιθανές δηλώσεις για το θέμα, ακολουθούν σε επόμενο ρεπορτάζ.  Ως τότε, διαβάστε την απόφαση, όπως δημοσιεύτηκε σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Η ΕτΟ θα μπορούσε να ασχοληθεί περισσότερο με την σημερινή επιβεβαίωση χθεσινού δημοσιεύματός της (αποκλειστικό και … κωδικοποιημένο) από τη σημερινή επίσημη απόφαση. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Πριν την μεθαυριανή συνεδρίαση του ΔΣ τη ΔΕΑΔΟ και τα εγκαίνια της Παρασκευής.

 

 telos goulara