Στήριξη “απ’ τα κάτω”

σιωπή απ' την κορυφή;

την Παρασκευή ο πρώην αντιδήμαρχος δικάζεται κι ο δήμαρχος δοκιμάζεται

Εκστρατεία συμπαράστασης στον πρώην αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δημήτρη Γουλάρα οργανώνει η τοπική κοινότητα Νέων Πόρων, για την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, οπότε και θα δικαστεί το Αυτόφωρο για τα όσα συνέβησαν στις 18 Απριλίου 2016, δίκη που είχε αναβληθεί τότε και για να προσέλθουν βασικοί μάρτυρες.

Επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Νίκου Παπανικολάου με τον ανεξάρτητο πια δημοτικό σύμβουλο, το τοπικό συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί σε συμπαράσταση του δημότες και ενημερώνει ότι, το πρωί της Παρασκευής, θα υπάρξει λεωφορείο για τη δωρεάν μετάβαση όσων το επιθυμούν στα Δικαστήρια της Κατερίνης.

Και μπορεί οι σχέσεις Παπανικολάου-Γουλάρα να είναι άριστες, αλλά οι σχέσεις του τοπικού προέδρου με τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Κωνσταντίνο Δημόπουλο, είναι πλέον ανύπαρκτες, ούτε καν …διπλωματικές, μετά την εμπόλεμη κατάσταση που διήλθαν το καλοκαίρι. Οπότε, ίσως δεν θα αποτελέσει έκπληξη η επιλογή του δημάρχου και των στελεχών του να μην προβούν σε καμία κίνηση στήριξης του πρώην αντιδημάρχου, εν όψει της δίκης της Παρασκευής. Τον περασμένο Απρίλιο πάντως «στήριξαν» πλήρως τον τότε αντιδήμαρχο, σε κάθε ευκαιρία και στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε συνεδρίαση του οποίου κατατέθηκε και η υποστήριξη της αντιπολίτευσης.

Ταυτόχρονα, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την απόφαση του δασαρχείου να αναθέσει εργασίες πυροπροστασίας σε συγκεκριμένη εταιρεία που πρόσβαλε ο Δήμος μας και η οποία αναμενόταν να έχει εκδοθεί τις ημέρες αυτές, μετατίθεται για μετά τις 7 Δεκεμβρίου 2016.

 

giagoulara