Άλλος είναι ο πρωταθλητής,

κε Φουστάνη

απλώς τα “Μέσα” της Πιερίας καταγράφουν μόνο τα πανηγύρια του και όχι τις σημαντικές επιδόσεις του

Τα εύσημα στο δήμαρχο Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη, για τις ικανότητές του στο –πολιτικό- σκάκι με τη βοήθεια απ’ ευθείας ανάθεσης σε επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης, έδωσε χθες ο Γιώργος Φουστάνης.

Ο Γ. Φουστάνης υπήρξε υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Μακρίδη «Νέα Εποχή» και αποχώρησε …νωρίς. Σε κείμενό του που δημοσίευσε καταγράφει τα εξής:

“Με έκπληξη διάβασα σε διαδικτυακή εφημερίδα δημοσίευμα για “έγκριση ανάθεσης προμήθειας με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥ συνολικού προϋπολογισμού 4.720,00 ευρώ εκτός ΦΠΑ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και ανάθεσή της στον ΜΑΚΡΙΔΗ Μ. ΝΙΚΟΛΑΟ “ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ”. Το προαναφερθέν δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια του Δήμου Κατερίνης και είναι αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό “Νέα Εποχή για την Κατερίνη”. Λυπάμαι για τον επικεφαλής του συνδυασμού που έγινε δημοσίως ρόμπα με τόσο ωμό τρόπο και για τόσο ευτελές ποσό που ακροβατεί στα όρια της νομιμότητας. Δυστυχώς και για το όνομα του συνδυασμού “Νέα Εποχή” που επίσης “βιάστηκε” στο όνομα του συμφέροντος γιατί όπως λέγεται “η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται” τέτοιες λοιπόν πράξεις θυμίζουν παλαιοκομματικές συμπεριφορές. Ζητώ συγνώμη, από όλους όσους παρέσυρα για να με ψηφίσουν γιατί με αυτό τον τρόπο συνέβαλα και εγώ άθελά μου στην πολιτική ανέλιξη του προαναφερομένου ανδρός, αν και έγκαιρα αποχώρησα από το συνδυασμό που ηγείται. Τέλος απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Κατερίνης, γιατί για μια ακόμη φορά και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επαναλαμβάνει την πολιτική του επάρκεια και υπεροχή διασπώντας την αντιπολίτευση. Σάββα σου βγάζω το καπέλο είσαι μεγάλος παίκτης στην πολιτική σκακιέρα της πόλης.”

 

Χωρίς καμία διάθεση να μειώσει την επιβράβευση του Σάββα Χιονίδη από τον Γιώργο Φουστάνη, η ΕτΟ έχει να επισημάνει ότι πράγματι ο δήμαρχος Κατερίνης πρωτεύει στα όρια της πόλης του. Αν υπήρχε σχετικό πρωτάθλημα Πιερίας, πιθανώς ο κος Χιονίδης θα τερμάτιζε δεύτερος, κε Φουστάνη. Υπάρχει δήμαρχος στην Πιερία που έδωσε έργο με απ’ ευθείας ανάθεση σε –εν ενεργεία τότε- αντιδήμαρχό του και –φυσικά- η αμοιβή ήταν κι αυτή στα όρια της νομιμότητας. Λίγο αργότερα, ο δήμαρχος εκπαραθύρωσε τον αντιδήμαρχο γιατί διαπίστωσε ότι –δυο χρόνια μετά την αγαστή τους συνεργασία- διαφωνούσαν σε ζωτικά θέματα!!! Αυτά κι αν είναι ρεκόρ Πιερίας και Ελλάδας….

Ευτυχώς, στην πρώτη της επίσκεψη στην Κατερίνη, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, τάχθηκε –με επανάληψη αυστηρής της δήλωσης- ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ. Δυστυχώς… μάλλον εννοούσε μόνο τις απ’ ευθείας αναθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του.

 

 

%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%82%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7