Ασφαλτοστρώσεις, “επίβλεψη”

πεταμένα λεφτά

και το τελικό -δυσφημιστικό- αποτέλεσμα

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ                                                                              logo DDO

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επικοινωνία
Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
Τηλέφωνο 2352350100
Διεύθυνση Αγ. Νικολάου 15, Λιτόχωρο
Email dimos@dion-olympos.gr
Website www.dion-olympos.gr

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
&
ΠΡΩΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ

Σε συνέχεια της διαρκούς κατασκευής έργων αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών και της ποιότητας διαβίωσης κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Δίου – Ολύμπου συνεχίζει, με ραγδαίους ρυθμούς, η δημοτική αρχή με την «επίβλεψη» του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου.

Η Παραλία Παντελεήμονα είχε και πάλι σειρά. Αυτή τη φορά ασφαλτοστρώθηκαν οι δρόμοι εκατέρωθεν του Ξενοδοχείου St Panteleimon που οδηγούν στην ακτή. Το έργο αυτό βρισκόταν στην «ατζέντα» του αείμνηστου Προέδρου της Τ.Κ. Παντελεήμονα Διονυσίου Αγοραστού, που η απουσία συμπλήρωσε ένα χρόνο.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΑΝΟ Θεόδωρο Σιώκα και τον Αντιδήμαρχο Ανατολικού Ολύμπου Γεώργιο Ζτάνη συναντήθηκαν με το Πρόεδρο των Ιδιοκτητών Camping Βαγγέλη Γουλάρα και το Νομικό Σύμβουλο Θωμά Παπαθανασίου με θέμα τη σύνδεση των επιχειρήσεων της Παραλίας Παντελεήμονα με το κατασκευαζόμενο αποχετευτικό δίκτυο.

Οι πλευρές συμφώνησαν σε συνεργασία, σε επικοινωνία δε με την Πιερική Αναπτυξιακή και την Πρόεδρο Μπέτυ Παρτσαλίδου, εξετάζεται η προοπτική ένταξης για χρηματοδότηση του έργου στο επικείμενο Leader.

 

Λιτόχωρο, 14 Νοεμβρίου 2016.-

total14-11

———————————————————————————————————————

 

Για λίγο ακόμα, η ΕτΟ θα ακολουθήσει τη νοσηρή παράδοση της Πιερίας να δημοσιεύει ο τοπικός της Τύπος, αυτούσια και συνήθως ασχολίαστα, τα δελτία Τύπου.

Κι αυτό γιατί η ευθύνη για τη δημοσίευσή τους ανήκει εξίσου στον εκδότη τους και στο Μέσο δημοσίευσης. Και η ΕτΟ δεν θέλει να έχει καμία σχέση με οτιδήποτε διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, λειτουργεί ως προπαγάνδα ή άκριτη διαφήμιση ευτελών γεγονότων, απόψεων και θέσεων. Και παραδείγματα υπάρχουν πολλά και καθημερινά.

Όσα δελτία Τύπου περιέχουν κάτι σημαντικό για την ενημέρωση σας θα αποτελεί στοιχείο του ρεπορτάζ, όπως επιβάλλει η διεθνής και καθιερωμένη πρακτική και όπως δηλώνει και ο όρος: δελτίο Τύπου. Όταν κάποιος θέλει να απευθύνει ένα μήνυμα αυτούσιο και όπως ακριβώς το επιθυμεί, εκδίδει ανακοινώσεις, διαταγές, προκηρύξεις και άλλα διάφορα. Όχι δελτία Τύπου.
Η διοίκηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου, από τις πρώτες μέρες της θητείας της, κατέγραψε πραγματικά ρεκόρ παραπληροφόρησης (και παραπλάνησης από σημαντικά θέματα με την ενασχόληση με ασήμαντα) με τα δελτία Τύπου της.

Στις μέρες μας, το επίπεδό τους έχει πέσει τόσο χαμηλά που δημιουργούν απορία στον αναγνώστη αν σκοπός τους είναι η διαφήμιση της διοίκησης αυτής ή η δυσφήμιση. Όσοι ήδη κραυγάζουν «ΑΙΣΧΟΣ, Τσίρο»… ας ξαναδούνε πως χρησιμοποιούμε τα εισαγωγικά. Και τι σημαίνει επίβλεψη και «επίβλεψη».

Ας δούμε και τα υπόλοιπα:

Ασφαλτοστρώσεις;

Τι ασφαλτοστρώσεις;
Ό,τι βλέπουμε στις φωτογραφίες ή κάτι παραπάνω;
Ασφαλτοστρώσεις στην παραλία Παντελεήμονα ή στο St Panteleimon;;;

«Σε συνέχεια της διαρκούς κατασκευής έργων αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών και της ποιότητας διαβίωσης κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Δίου – Ολύμπου»;;; εννοείται την ασφαλτόστρωση στο Λιτόχωρο, στο χωριό των Ψαράδων, τα τέννις; Κάποιο άλλο που δεν γνωρίζουμε;;;

Δημάρχου;;; όχι δημάρχου;;;
«επίβλεψη»;;;; όχι επίβλεψη;;;

Συναντήθηκαν οι πέντε και συμφώνησαν σε συνεργασία;;;; Υπήρχε δηλαδή πιθανότητα να μην συνεργάζονταν ή να μην συμφωνούσαν;;;

ΔΕΑΝΟ; Όχι ΔΕΥΑΝΟ;;;

Αντιδήμαρχο;;; όχι αντιδήμαρχο;;;

Πρόεδρο της ΔΕΑΝΟ, Πρόεδρο των Ιδιοκτητών, Πρόεδρο Αναπτυξιακής… αν χρειαστεί να αναφερθείτε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως θα το γράψετε;;;; πρόεδρος της δημοκρατίας;;;

«ατζέντα», όχι ατζέντα;

 

Όλα τα παραπάνω δεν είναι έργο εθελοντών, αλλά καλοπληρωμένων, επιλεγμένων ελεύθερα συνεργατών, αμειβόμενων –και- με απ’ ευθείας ανάθεση. Όσο για το αποτέλεσμα… ευτυχώς το θεματολόγιο είναι όσα επιλέγει η διοίκηση ως σημαντικά και όχι τα στην πραγματικότητα σημαντικά. Υπάρχουν όμως και τέτοια: πχ ό,τι αφορά τη ΔΕΑΔΟ, το σκάνδαλο ΜΑΖΑΡΣ, οι εξελίξεις στην διοικούσα παράταξη, οι καταγγελίες και οι διώξεις που ήδη αντιμετωπίζει η διοίκηση και πολλά πολλά ακόμη. Για την ανάπλαση της κεντρικής οδού του Λιτοχώρου δεν δημοσιεύτηκε κανένα δελτίο Τύπου, ενισχυμένο με αναλογικά ή ηλεκτρονικά στοιχεία.

Και σ’ ανώτερα.-