Τσάι (Ολύμπου) και συμπάθεια

τα βρίσκω όλα χάλια, αλλά … ψηφίζω «παρών»

Το τσάι Ολύμπου –ως γνωστόν- ενισχύει τη μνήμη και δρα προληπτικά ακόμη και κατά της (νόσου) ΑλτσχάΪμερ

 

Συνήθως, οι της «Αλήθειας» κατηγορούν τους συναδέλφους τους της συμπολίτευσης ότι ομοθυμαδόν και άκριτα στηρίζουν τον επικεφαλής της παράταξής τους (και δήμαρχό μας) στα πάντα. Σε όλες του τις καταστροφικές επιλογές. Και τους κρίνουν, τους κατακρίνουν, με ιδιαίτερα έντονο τρόπο.
Όταν όμως ένας από την συμπολίτευση (συνήθως αντιδήμαρχος) αναλάβει να «κουβαλήσει» αντί του δημάρχου το «τσουβάλι με τα σκατά» αντί του ίδιου του δημάρχου (ως ασπίδα του), τότε είναι ώρα για τσάι και συμπάθεια. Και ώρα για «παρών».

Όλα όσα αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, όλα τα προηγούμενα και τα επόμενα για το θέμα «η τουριστική μας προβολής» είναι καταδικαστέα, αλλά η προσωπική συμπάθεια… κάνει το «ΟΧΙ» πολύ δύσκολο.

Και με τις φιλοφρονήσεις και τα αστειάκια, γελάει μια χαρά ΟΛΗ η συμπολίτευση (και ο επικεφαλής της, δήμαρχος).

Πόσο θα πληρώσουμε για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής;;;

Μπας και μας βγήκε λίγο ακριβό το τσάι (Ολύμπου;);;;

Γιατί η συμπάθεια είναι μάλλον δωρεάν.

Δηλαδή, οι Φαρμάκης, Πουρλιώτης, Βροχαρίδης, Τσιμήτρη, Νούλα, Κουρίτα, Ρεμπατσιός, Βακουφτσή, Γουλάρας ΔΕΝ την συμπαθούν την κα Γιάννακα; Την εχθρεύονται; Ή όταν κατηγορείτε συλλήβδην την παράταξη της κας Γιάννακα (και την ίδια) ότι στηρίζουν αδικαιολόγητα και μόνιμα δυόμιση χρόνια τώρα έναν καταστροφικό δήμαρχο, επιδιώκετε μόνο να σας αντιπαθήσουν; Για την τελική ψηφοφορία δεν γίνεται η συζήτηση κάθε θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο; Γι’ αυτό δεν συμμετέχετε στην δημοκρατική διαπάλη;
Μήπως είστε εκεί για να αναπτύξετε διαπροσωπικές και διαπαραταξιακές συμπάθειες και δεν το γνωρίζουμε;

(Μη βιαστείς, έχει και συνέχεια)