Ουφ…

τέλειωσε!

βάρδα Αγιο-Νικόλα και σπατσάραμε…

Ο Αϊ-Νικόλας το ‘κανε τελικά το θαύμα του.

Και τέλειωσε και λειτουργεί και στολίστηκε για τις γιορτές.

Η επίκληση των Αγίων μας «έπιασε τόπο».

Και το πιο «βασανισμένο» -μέχρι στιγμής- έργο της δημαρχίας Δημόπουλου ολοκληρώθηκε.

 

papsmallΓεωργιος Παπαθανασιου

24 November at 18:41 ·

Αγία Αικατερίνη άγιος Στυλιανός άγιος Ανδρέας αγία Βαρβάρα άγιος Σάββας άγιος Νικόλαος βοηθάτε να τελειώσουμε το συντριβανι,που ξεκινήσαμε από 25/5/2016 να το ανακαινισουμε και ακόμα δεν τελείωσε. Όχι τίποτα άλλο,αλλά έρχονται Χριστούγεννα και δεν θα έχουμε που να βάλουμε το χριστουγενιατικο καράβι.

 

Αγιε Δημήτρη μεγαλοδυναμε που μένεις εκεί πάνω δωστους δυναμη το συντριβανι να προκανουν γιατί χειμωνας έρχεται και βλέπω να το ξανακάνουν.
Πέρα από την πλάκα οφείλω μια εξήγηση. Δικαίωμα κάθε δημοτικής αρχής είναι να κάνει έργα ή να αναμορφωνει υπάρχοντα,όπως το συντριβανι του Λιτοχωρου. Θα πρέπει όμως να ξέρει τι θέλει να κάνει και πως να το κάνει.Και σίγουρα να έχει χρονοδιάγραμμα εργασιών.
Προσωπικά αυτό που με πείραξε και ασχολήθηκα τόσο με το συντριβανι ήταν η προχειροτητα και το ψέμα. Θα μπορούσε η δημοτική αρχή να βγει και να πει συγγνώμη λάθος και τελειωνε η ιστορία. Αλλά να βγαίνει και να λέει ότι έχει μελέτη ενώ δεν έχει να λέει ότι χρησιμοποιεί πέτρες από “αποδομημενα “σπίτια του Λιτοχωρου και αυτές να τις αγοράζει από τον Ντρουφλια και να κάνει 5 μήνες να το τελειώσει και να μην το τελειώνει,αυτό τουλάχιστον λέγεται δούλεμα. Σαν τις επιστολές Κατρουγκαλου ότι δεν μείωσε τις συντάξεις. Μελέτη δεν υπάρχει,προυπολογισμος δεν υπάρχει,επιβλεπων του έργου δεν υπάρχει,ημερολόγιο έργου δεν υπάρχει.
Δημοσιεύω και φωτογραφιες του συντριβανιου από 25/5 ,25/7,25/9 και σημερινές.Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Οπότε… όλα είναι έτοιμα για να πάμε από το «αμ’ έπος», στο «αμ’ έργον».