“Καμιά απόλυση”

ζητάνε οι εργαζόμενοι στη ΔΕΑΔΟ

“Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για να μην περάσει καμιά απόλυση συναδέλφου. Κανένας και για κανέναν λόγο δεν μπορεί να παίζει με το μέλλον μας και τη δουλειά μας”

Τη συμπαράσταση των δημοτών στη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρείας στις 3μμ ζητούν με ολιγόλογη ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στη ΔΕΑΔΟ.

«Δυναμώνουμε τον αγώνα μας» επισημαίνουν οι εργαζόμενοι της δημοτικής επιχείρησης στην ανακοίνωση που έστειλαν στην ΕτΟ αργά χθες βράδυ, καταδικάζοντας την απόπειρα απόλυσης 11 εργαζομένων για περισσότερα από 10 χρόνια, αποφεύγοντας όμως να κατονομάσουν  τον δήμαρχο-πρόεδρο της ΔΕΑΔΟ ή οποιονδήποτε άλλον ως φορέα της απόπειρας.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων στη ΔΕΑΔΟ

 

Ανακοίνωση-Κάλεσμα

 

Την Πέμπτη 8 του Νοέμβρη και ώρα 15:00 μ.μ. στα γραφεία της ΔΕΑΔΟ Α.Ε.(πρώην ΔΕΑΛ) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα «Έκδοση διαπιστωτικής απόφασης  για εργασιακή σχέση υπαλλήλων ΔΕΑΔΟ Α.Ε.»

Καλούμε όλους τους δημότες να δώσουν δυναμικό παρόν  στην παράσταση διαμαρτυρίας για να μην περάσει η επιχειρούμενη προσπάθεια να απολυθούν εργαζόμενοι στη ΔΕΑΔΟ που δουλεύουν  10 και  πλέον χρόνια καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για να μην περάσει καμιά απόλυση συναδέλφου. Κανένας και για κανέναν λόγο δεν μπορεί να παίζει με το μέλλον μας και τη δουλειά μας. 

Ο αγώνας για το δικαίωμα μας στη μόνιμη και σταθερή εργασία θα πρέπει να πάει μέχρι το τέλος, δεν κάνουμε βήμα πίσω. Κανένας εφησυχασμός!

Καμιά απόλυση!

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!

 

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΑΔΟ Α.Ε.