“Φουσκωμένοι”, αλλά λογαριασμοί

και σε λίγο κατασχέσεις

η συνέλευση στους Ν. Πόρους δεν άλλαξε τίποτα, το +80% και το “δεν υπάρχει σάλιο”….

Οι πρώτοι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί της ΔΕΥΑΑΝΟ αναστάτωσαν επιχειρηματίες και κατοίκους στη ΔΕ Ανατολικού Ολύμπου και ήδη ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων των Νέων Πόρων συγκάλεσε γενική συνέλευση με την συμμετοχή του δημάρχου και του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης, το αποτέλεσμα της οποίας …δεν άλλαξε τίποτα στα ήδη αποφασισμένα.

Από την προηγούμενη διοίκηση, στη σύσκεψη συμμετείχε και ο πρώην πρόεδρος Θεόδωρος Τζίκας, ο οποίος διαφώνησε με πολλά από τα εξέθεσαν Δημόπουλος και Σιώκας για να λάβει δύο φορές ως απάντηση το «αυτή τη ΔΕΥΑΑΝΟ μας παραδώσατε». Επίσης πρώην αιρετός (Γρ. Γρέκας) αμφισβήτησε το νόμο με βάση τον οποίο επιβλήθηκε το πρόστιμο του 80% στις υπερκαταναλώσεις, αλλά ο Κ. Δημόπουλος –ως γνωστόν- είναι και νομικός…

 

Κατά τ’ άλλα, όσοι διαφωνούν με τις χρεώσεις μπορούν να καταθέσουν ένσταση, οι λογαριασμοί θα συνεχίσουν να στέλνονται, πιθανώς προβληματικοί μετρητές θα ελέγχονται, συνεργείο καταγράφει καταναλώσεις και μετά τις γιορτές θα υπάρξουν και κατασχέσεις σε λογαριασμούς οφειλετών. Όπως ακριβώς το περιέγραψε ο δήμαρχος, στο ταμείο της επιχείρησης «δεν υπάρχει σάλιο», αλλά παρ’ όλα αυτά και έργα και επεκτάσεις δικτύου θα γίνουν στην επόμενη διετία και με δέσμευση ότι θα ολοκληρωθούν στη διετία αυτή.

Ανάλογη –άλλα άτυπη- συνάντηση με τον Θ. Σιώκα, με ανάλογα αποτελέσματα, είχαν αιρετοί και δημότες στην Σκοτίνα.

 

Περισσότερα στο βίντεο της συνέλευσης