Αγιοβασιλιάτικο φλουρί

αγιοβασιλιάτικη και η προειδοποίηση

ο τυχερός της χρονιάς ευχήθηκε και προειδοποίησε ότι -αν δεν συμμορφωθεί η πλειοψηφία- το 2017 ΜΠΟΡΕΙ να είναι μια συγκρουσιακή χρονιά

 

Το Δημοτικό μας Συμβούλιο έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και κατόπιν της γνωστής διαδικασίας τυχερός της χρονιάς αναδείχτηκε ο επικεφαλής της «Αλλαγής Πορείας», Άρης Ρεμπατσιός.

Ο οποίος περιχαρής ευχήθηκε υγεία και μια καλή χρονιά στο Δημοτικό Συμβούλιο και δήλωσε ότι α. πρόκειται για μια ιστορική μέρα (το φλουρί συνέπεσε με τα πρόσφατα γενέθλια του ΣΥΡΙΖΑ) και β. αν η πλειοψηφία δεν συμμορφωθεί και δεν επιδιώξει μεγαλύτερη συνεργασία με την μειοψηφία και εξακολουθήσει «να τους αντιμετωπίζει μ΄ αυτόν τον τρόπο», το 2017 ΜΠΟΡΕΙ να είναι μια συγκρουσιακή χρονιά.

Άγνωστο θα παραμείνει το αν ο κος Ρεμπατσιός θα δήλωνε τα ίδια αν ΔΕΝ του τύχαινε το φλουρί. Ή αν δεν ήταν συγκρουσιακές οι προηγούμενες δύο χρονιές γιατί δεν του έτυχε το φλουρί και δεν είχε την ευκαιρία να ευχηθεί ως ο τυχερός της χρονιάς. Γνωστό είναι όμως και βέβαιο ότι η πλειοψηφία από την αρχή επέλεξε να διοικεί αυταρχικά και απαξιώνοντας μόνιμα και αυξανόμενα το Δημοτικό Συμβούλιο. Οπότε… κρίμα που ο κος Ρεμπατσιός δεν κέρδισε και τα δύο προηγούμενα φλουριά.

 

Και του χρόνου (με υγεία).

 

ΥΓ: το φλουρί ήταν «στεγνό»: δεν το συνόδευε κανένα δώρο. Ούτε καν το βιβλίο που δόθηκε πέρυσι. Οπότε… κάθε πέρσι και καλύτερα και ακόμα η σύγκρουση δεν αποφασίστηκε.

 

Το δελτίο Τύπου της “Αλλαγής Πορείας”

 

Στην «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» , το φλουρί
στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Δίου – Ολύμπου.                                                      

 Στον επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης και μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, Αριστείδη Ρεμπατσιό «έπεσε» το φλουρί στην κοπή της πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Δίου – Ολύμπου.  Αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους , με δημιουργικότητα και καλή συνεργασία, άδραξε  την ευκαιρία να τονίσει πως αν η πλειοψηφία δεν αλλάξει  συμπεριφορά σε πολλά θέματα τότε η χρονιά μπορεί να είναι συγκρουσιακή.

 Επίσης αναφέρθηκε θετικά  στον επετειακό χαρακτήρα της ημέρας,  μιας και  συμπληρώθηκαν δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ.