Στην Έκθεση του Τελ Αβίβ η Ένωση Ξενοδόχων

για πρώτη φορά

Οι Ισραηλινοί ταξιδεύουν στο εξωτερικό συστηματικά και περισσότερο από κάθε άλλη εθνικότητα (4 εκατ. ταξίδια ετησίως με μέσο όρο διαμονής από 4 έως και 10 ημέρες) και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για χειμερινούς – ορεινούς προορισμούς

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 40,  ΤΚ 60100
ΚΑΤΕΡΙΝΗ                                                                                                               Κατερίνη 13/2/2017
ΤΗΛ. 2351037219
ΦΑΞ  2351046670
www.pieria-hotels.gr
email: pieriahotels@gmail.com

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, για πρώτη φορά,
στο Ισραήλ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση
Mediterranean Tourism Market 2017 (IMTM 2017) του Τελ Αβίβ.

Σε συνέχεια της συνεχούς προσπάθειας προώθησης και προβολής της περιοχής μας και της  προσέγγισης  νέων αγορών,  η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Mediterranean Tourism Market 2017 (IMTM 2017) που έλαβε χώρα στο  Τελ Αβίβ  κατά το διήμερο 7 και 8 Φεβρουαρίου 2017.

Εκεί υπήρξε η δυνατότητα ευρύτερης ανάδειξης του τουριστικού μας προϊόντος τόσο σε συνεργασία με τη ΗΑΤΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων) όσο και με σημαντικές επαφές  με Ισραηλινούς TourOperators και με εκπροσώπους τοπικών ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Οι  Ισραηλινοί  ταξιδεύουν στο εξωτερικό συστηματικά και περισσότερο από κάθε άλλη εθνικότητα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία πραγματοποιούν συνολικά 4.000.000 ταξίδια ετησίως με μέσο όρο διαμονής στον προορισμό τους από 4 έως και 10 ημέρες. Δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για χειμερινούς – ορεινούς προορισμούς και η ταξιδιωτική τους κίνηση διατηρείται όλο το χρόνο χωρίς τάσεις συγκέντρωσης στην θερινή περίοδο.

Η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας σε τουριστικές εκθέσεις συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό την περίοδο που διανύουμε,  με ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Ευχαριστούμε θερμά  την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο για τη φιλοξενία που μας παρείχαν στο περίπτερό τους και την άψογη συνεργασία τους.