Ούτε κόκκος χαλίκι χαμένος

γεμίζουν τα ταμεία

μοναδικής -και οικονομικής- αξίας συμφωνία που πρέπει να αναδειχθεί ΚΑΙ με πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης

«Βγάζει από τη μύγα, ξύγκι», ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου και εκμεταλλεύεται τους φυσικούς πόρους του Δήμου μας, εξασφαλίζοντας πολυπόθητο ρευστό σε περίοδο οικονομικής δυσπραγίας, δίνοντας ταυτόχρονα δείγματα υποδειγματικής διαχείρισης και διαφάνειας.

 

Τελευταίο του κατόρθωμα η σύναψη συμφωνίας με τη διαχείριση της χωματερής μας για την κάλυψη των αναγκών της δεύτερης σε χαλίκι, αντί φυσικά υψηλού αντιτίμου, άρα και σημαντικών κερδών. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι η συμφωνία υλοποιείται με μέσα του Δήμου, τότε είναι φανερό ότι τα κέρδη είναι πολλαπλάσια και πολυεπίπεδα, αφού και τα έξοδα μειώνονται και χρησιμοποιούνται μέσα και εξοπλισμός του Δήμου που σε αντίθετη περίπτωση θα έμεναν να σκουριάζουν.

 

Και όλα αυτά, χωρίς παράτες και εξαγγελίες, χωρίς την παραμικρή εκμετάλλευση του γεγονότος για επικοινωνιακά «κέρδη» και προβολή του επικεφαλής και της διοίκησης του Δήμου. Ακριβώς επειδή ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος διάλεξε να μην προβάλει την τόσο πετυχημένη επιλογή του -που φέρνει αναπάντεχα κέρδη στα δημοτικά ταμεία- είναι πολιτικό καθήκον και υποχρέωση της αντιπολίτευσης να του αποδώσει τα εύσημα, αφού προηγουμένως ενημερωθεί για την συγκεκριμένη συμφωνία και την αποτελεσματικότητά της. Και να τα παρουσιάσει αυτά με πολιτική γενναιότητα και ενδελεχή πληρότητα, ειδικά τα μέλη της αντιπολίτευσης που μετέχουν και στο ΔΣ της ΔΕΑΔΟ. Ας θυμηθούν μόνο να εξαιρέσουν από τον απολογισμό την ποσότητα που δόθηκε την ημέρα που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες του ρεπορτάζ, αφού δόθηκε για επείγοντα λόγο και προκειμένου να μην εξαπλωθεί μια ακόμη πυρκαγιά στη χωματερή μας και πνιγεί και πάλι η περιοχή μας από διοξίνες και άλλα καρκινογόνα. Ας καταμετρήσουν όλες τις υπόλοιπες ποσότητες που αγόρασε η διαχείριση της χωματερής, από τότε που ανέλαβε ως σήμερα.

Και ας τα δημοσιεύσουν με κάθε τρόπο.-