Ραντεβού στο Κιλελέρ

για την 107η επέτειο

κάλεσμα από Αγροτικό Συλλογο και Μπλόκο Κατερίνης

Αγροτικός Σύλλογος και Μπλόκο της Κατερίνης, με ανακοινώσεις τους, καλούς τους αγρότες της Πιερίας να τιμήσουν την 107η επέτειο από τον ξεσηκωμό των Θεσσαλών αγροτών στο Κιλελέρ, την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αγρότες, αγρότισσες

Ελάτε  όλοι και όλες στο  Κιλελέρ να συνεχίζουμε τη μάχη για την επιβίωσή μας, κόντρα στους αντιπάλους μας που είναι:

Η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της χώρας μας που με την ΚΑΠ, τα μνημόνια και άλλα αντιλαϊκά μέτρα επιταχύνουν τη συγκέντρωση της γης, της παραγωγής και της εμπορίας των αγροτικών προϊόντων στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών – επιχειρηματιών που είναι οι «μεγαλοτσιφλικάδες» του καιρού μας, πετώντας κι άλλους πολλούς μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους στον Καιάδα του ξεκληρίσματος.
Διαδηλώνουμε την αγωνιστική μας απόφαση ότι δεν πρόκειται ποτέ ν’ αποδεχτούμε τη μοίρα του ξεκληρίσματος, της φτώχειας και της εξαθλίωσης που αποφάσισαν για μας όλοι όσοι σχεδιάζουν, εφαρμόζουν και στηρίζουν αυτή την πολιτική.
Αγρότες, αγρότισσες
Όλοι και όλες την Κυριακή 19 Μάρτη, στην συγκέντρωση στο Κιλελέρ, για τον αγωνιστικό γιορτασμό της 107ης επετείου από τον ξεσηκωμό των Θεσσαλών κολίγων.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

 

Η ανακοίνωση του Μπλόκου Κατερίνης

 

Αγρότες, αγρότισσες

Μετά από 25 μερόνυχτα στα μπλόκα,  συνεχίζουμε τον αγώνα με άλλες μορφές πάλης.

Πρώτος σταθμός στην συνεχιζόμενη αγωνιστική μας πορεία είναι η συγκέντρωση για τον αγωνιστικό γιορτασμό της 107ης επετείου του Κιλελέρ,  την Κυριακή 19 Μάρτη,  στις 12.30, μπροστά στο Μνημείο του Αγρότη, στον τόπο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων. 

 

Ελάτε όλοι και όλες στο Κιλελέρ για να στείλουμε μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η απόφασή της να μην ικανοποιήσει ούτε ένα από τα δίκαια και ζωτικά αιτήματά μας, όχι μόνο δεν μας οδηγεί στην αγωνιστική υποχώρηση,  αλλά,  αντίθετα,  μας πεισμώνει περισσότερο και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την πάλη μας.

 

Όλοι και όλες την Κυριακή 19 Μάρτη,  στο Κιλελέρ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 

Συντονιστική Επιτροπή
Μπλόκου Κατερίνης