Σε τροχιά η διεκδίκηση

παλιά γραμμή Πλαταμώνα

αιρετοί και βουλευτές συμφώνησαν να δώσουν τέλος στην εκκρεμότητα

Η τύχη της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής στον Πλαταμώνα έφεραν κοντά κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και τοπικά στελέχη του Δήμου Δίου-Ολύμπου που συμμετείχαν σε σύσκεψη στο κοινοτικό κατάστημα.

Αποτέλεσμα της σύσκεψης ήταν η κοινή απόφαση να διαπιστωθεί πρώτα με ακρίβεια το ιδιοκτησιακό καθεστώς της παλιάς γραμμής και της υπόλοιπης υποδομής και έκτασης και αμέσως μετά -και σε σύντομο χρονικό διάστημα- να καταβληθεί προσπάθεια να παραχωρηθούν στο Δήμο, προκειμένου να σχεδιαστεί η χρήση τους προς θετική κατεύθυνση.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας ενημέρωσε για το θέμα της και τους συμμετέχοντες:

 

Συνάντηση  στο κοινοτικό κατάστημα Πλαταμώνα για το θέμα της παραχώρησης της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής στον Δήμο Δίον-Ολύμπου. Συμμετέχουν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Σκούφα Μπέττυ,Τζαμακλής Χάρης και Στέργιος Καστόρης, μαζί με την συντονίστρια της Ν.Ε Αρίσση Ρούλα. Απο τον Δήμο συμμετείχαν ο Παπαμιχαήλ Αθανάσιος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Μπόζας Στέλιος, Πρόεδρος Πλαταμώνα, ο δημ.Σύμβουλος Καλαϊτζής Σάκης, Γαλάνης Στέργιος και οι τοπικοί σύμβουλοι Γκατζά Σίση και Μπουντόλας Μάκης. Στόχος η συντονισμένη, κοινή δράση, ώστε αυτό το θέμα που ταλανίζει τον Πλαταμώνα εδώ και 14 χρόνια, να βρει επιτέλους την καλύτερη λύση για την περιοχή και να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η ομορφιά του Πλαταμώνα.

 
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

 Ν.Ε Πιερίας
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 9- (2ος ΟΡΟΦΟΣ)-ΤΗΛ.2351021505 -Κατερίνη, 60100
www.syriza.gr