Διακίνηση τώρα και με ποδήλατο

στην Κατερίνη η πρωτιά

2 κιλά στο ποδήλατο και άλλα 6 στο σπίτι

 

Ως τώρα, για τη διακίνηση ναρκωτικών χρησιμοποιήθηκαν αυτοκίνητα, φορτηγά, ταχύπλοα, μικρά και μεγαλύτερα αεροπλάνα, τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα, μουλάρια… τώρα και ποδήλατο!!! Η πρωτιά καταγράφηκε -με την ανάλογη σύλληψη- στην Κατερίνη και στην Δίωξη Ναρκωτικών απέφερε περισσότερα από οκτώ κιλά κάνναβης. Το ποδήλατο κατασχέθηκε -φυσικά- ως μέσο τέλεσης της παράνομης πράξης.

 

 

Θεσσαλονίκη, 31 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 38χρονος στην Κατερίνη για διακίνηση σημαντικής ποσότητας κάνναβης

Εντοπίστηκε τη στιγμή που μετέφερε με ποδήλατο πάνω από 2 κιλά κάνναβης

Επίσης σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 6 κιλά κάνναβης

 

Η οργανωμένη και αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, οδήγησε στην σύλληψη 38χρονου υπηκόου Αλβανίας, που κατείχε πάνω από 8 κιλά κάνναβης, με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, χθες (30-3-2017) το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος στην Κατερίνη να επιβαίνει σε ποδήλατο και σε έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 2 συσκευασίες που περιείχαν 2 κιλά και 90 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη στην ίδια περιοχή, που χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα 6 συσκευασίες που περιείχαν 6 κιλά και 382 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών και 2 κινητά τηλέφωνα.

Το παραπάνω ποδήλατο κατασχέθηκε ως μέσω μεταφοράς και τέλεσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.