Στην Κατερίνη ο εκπρόσωπος

(όχι ότι τον είδαμε...)

ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Γ. Κουρινιώτης, συνεχίζοντας την παράδοση της προηγούμενης ηγεσίας, αποκλείει την ΕτΟ απ’ όσα δίνει σε κάθε άσχετο blogατζή, υλοποιώντας την προσήλωση της Πιερικής ΝΔ σε αξίες και ελευθερίες

 

O Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., βουλευτής Α’ Αθηνών και πρώην υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, βρέθηκε χθες στην Κατερίνη για να μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΔ. Επ’ ευκαιρία της επίσκεψης έδωσε και συνέντευξη Τύπου.

 

Δυστυχώς, η ΕτΟ δεν έχει να δημοσιεύσει τίποτα για τα παραπάνω, αφού από την έκδοσή της ως σήμερα, η ΝΔ της Πιερίας επέλεξε και να μην την καλεί στις εκδηλώσεις της και να μην την ενημερώνει για τίποτα και με κανένα τρόπο (ούτε τα δελτία Τύπου που στέλνει σε κάθε blog). Την απόφαση αυτή ανέλαβε να επισημοποιήσει και εφαρμόσει και ο σημερινός πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιάννης Κουρινιώτης, πέραν όλων των άλλων ΚΑΙ δημότης Δίου-Ολύμπου.

 

Επειδή η επιλογή αυτή σκοπό έχει

-η ΕτΟ να στερείται από την ευκαιρία να θέτει ερωτήσεις, όπως έχουν ακόμη και άσχετοι με τη δημοσιογραφία blogατζήδες

– να «χτίζει» την αίσθηση ότι η ΕτΟ είναι «μονόπατη» και μεροληπτική

– να προφυλάσσει διάφορα στελέχη της από την επαφή με την κριτική και την δημοσιογραφική έρευνα

και κυρίως γιατί τίποτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,

 

η ΕτΟ, σε κάθε ανάλογη περίπτωση, θα δημοσιεύει την ελάχιστη πληροφορία (τάδε εκδήλωση, δήλωση, δράση, κτλ) με τη φωτογραφία του κυρίως υπεύθυνου της διάκρισης σε βάρος της πρόεδρου της ΝΟΔΕ και συνδημότη μας και την παραπάνω υπενθύμιση.

 

ΥΓ: λόγω αρμοδιότητας (εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ) το ερώτημα για την διάκριση σε βάρος της ΕτΟ, στείλαμε ηλεκτρονικά και στο πολιτικό γραφείο του Κικίλια. Αν και όταν υπάρξει απάντηση από τον κο Κικίλια, για τη διάκριση σε βάρος τοπικής εφημερίδας της Πιερίας και επαγγελματία δημοσιογράφου ανεπίτρεπτη για την εποχή μας, θα τη δημοσιεύσουμε πάραυτα, ολόκληρη και θα την στείλουμε να την κρίνει και η ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών). Κι αυτό πάραυτα. Αν δεν υπάρξει απάντηση… θα ξέρουμε πως εννοούν κάποιοι, όσα λένε.