Θανάση, δεν ΘΑ αγιάσει το στόμα σου…

ΑΓΙΑΣΕ ΗΔΗ!!!

στην ημερίδα για την ανάπτυξη του Επιμελητηρίου, ο Θανάσης Μέγας παίρνει πρώτος το λόγο και λέει ότι οι τάχα ειδικοί της ανάπτυξης ΑΓΝΟΟΥΝ δεκαετίες τώρα: ΠΡΩΤΑ ΕΞ-ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΟΥ, μετά επενδύεις

 

Εκδήλωση-συζήτηση, ημερίδα στο Επιμελητήριο Πιερίας, υπό τον πρόεδρό του με τίτλο ΤΟΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, χθες. Ουσιαστικά μια αφορμή και ευκαιρία για να ξανά-έρθει στα μέρη μας ο πρώην αρμόδιος στα διεθνή οικονομικά υφυπουργός Εξωτερικών, βουλευτής σήμερα -και καθηγητής, χρόνια-, Δημήτρης Μάρδας και να μας ξαναπεί για ορειβατικά χωριά, χελισκί, τελεφερίκ και άλλες σωτήριες -για ποιους;;;- ιδέες/οράματα. “Ανοίγοντάς” του το δρόμο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου στην εισήγησή του, προτείνει -σχεδόν απαιτεί- ΔΥΟ ελικοδρόμια, λιμάνια, ένα μικρό αεροδρόμιο, τελεφερίκ και ανάπτυξη ΤΩΡΑ και για όλα που αφορούν τον Όλυμπο.

 

Αλλά … με το που τελειώνουν οι εισηγήσεις και δίνετε ο λόγος στους ακροατές για ερωτήσεις… το λόγο παίρνει ο Θανάσης Μέγας. Για όσους δεν τον γνωρίζουν -και για να μη λέμε πολλά- ο Θανάσης Μέγας δεν μπορεί να περιοριστεί στο “έχει κάποια/βαθιά σχέση με τον Όλυμπο”, είναι γνώστης, είναι εραστής του, είναι δεινός ορειβάτης και διάφορα άλλα τέτοια συνηθισμένα. Ο Θανάσης Μέγας είναι αποτέλεσμα και προϊόν του Ολύμπου. Του δόθηκε τόσο που ο Όλυμπος τον έπλασε. Κι η σχέση τους δεν ξεκίνησε από χόμπι, ούτε του ενός, ούτε του άλλου. Κι αυτό κάποτε -σύντομα- πρέπει να καταγραφεί.

 

Και είπε ο Θανάσης… απλές κουβέντες, δηλώνοντας απόφοιτος δημοτικού, με φτωχό λεξιλόγιο. Δείτε τι είπε.

Και περισσότερο ρεπορτάζ, σε λίγο.