Η ΧXIV ΤΘ στην αντιπεριφέρεια

εθιμοτυπία και συνεργασία

ο νέος Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου Ιωάννης Βασιλάκης με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
ιστοσελίδα: http://www.pkm.gov.gr
facebook: www.facebook.com/perifereiakienotitapierias
τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

Κατερίνη,  12 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εθιμοτυπική Επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου
στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

 

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, ο νέος Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου Ιωάννης Βασιλάκης με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Πιερίας Δημήτρης Τσιμήτρης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας καλωσόρισε το νέο Διοικητή, τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει υγεία, δύναμη και μια καλή και παραγωγική θητεία. Η κα Μαυρίδου τόνισε ότι προσβλέπει στη συνέχεια της αγαστής συνεργασίας που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια η Π.Ε. Πιερίας με την ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχία Λιτοχώρου και ενημέρωσε το νέο Διοικητή για θέματα που αφορούν την Πιερία.
Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για τη συνάντηση και τις ευχές και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.