ΚΚΚΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ*

σε Πλαταμώνα-Πόρους "ξανακορακιάσανε..."

και τώρα πια…. δεν το λέει η ΕτΟ – το λένε όλοι ότι υπάρχουν ευθύνες και προκλητική συμπεριφορά

Πριν τα πούνε οι πρώην….

tzikas

 

τα λένε οι νυν

 

mpozas

 

και είτε πούνε, είτε δεν πούνε (οι πρώην και οι νυν) τα προβλήματα παραμένουν και διογκώνονται.

 

Σε σημείο οι νυν να μην έχουν πια άλλο άλλοθι από την αυτοκαταγγελία!

 

Η αλήθεια είναι ότι -σε ό,τι αφορά το νερό- μας έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα, οπότε … κόπηκε και το νερό…

Δεν μας “έκατσαν” και τα ασφαλιστικά μέτρα (το νομικό μας τμήμα από δήμαρχο ως ασκούμενο είναι ιδιαίτερα απασχολημένο τελευταία, για πάμπολλες υποθέσεις) που θα μας εξασφάλιζαν για κάνα τετράμηνο και … ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Ειδικά σε όσους το καλοκαίρι δεν κολυμπάνε και δεν ηλιοθεραπεύονται, αλλά παράγουν το μόνο μας πια εισόδημα.

Είπα εισόδημα και θυμήθηκα και το άλλο εισόδημα, το δεύτερο που είναι πρώτο: στην άρδευση είναι όλα όπως πρέπει; Ή η αποστολή στην Κύπρο και τη Γερμασόγεια κάλυψε και αυτό τον τομέα;;; Έξι σύμβουλοί μας έσπευσαν να τιμήσουν τα Ανθεστήρια και την αδελφή Γερμασόγεια, μεταξύ των οποίων Λάππας, Φόλιος, Πούλιος, Σαλιώρα, ενώ ο δήμαρχος είναι μονίμως τα σ/κ στην Αθήνα (τα όσα σ/κ δεν είναι στην Αθήνα, είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας -για να σας προλάβω, δήμαρχε-).

Ένας Μπόζας μένει στον Πλαταμώνα και για τρία σχεδόν χρόνια υπήρξε ικανός “κυματοθραύστης”. Τώρα όμως το “κύμα” των παραπόνων και η διαπιστωμένη αναποτελεσματικότητα τον ξεπέρασαν.

 

Φανταστείτε που θα καταλήξουμε αν και οι απέναντι, οι παραπονούμενοι και αγανακτισμένοι εφαρμόσουν ότι ο άρχων: την προσφυγή στα νομικά, τα δικαστήρια και τα σχετικά.

 

Καλό καλοκαίρι ή καλύτερα…. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ για όσους θα είναι ακόμη εδώ και όσα θα παραμένουν ίδια κι απαράλλαχτα/απαράδεκτα.