Αντιφατικός, ανεπανάληπτος και πολιτικός τυχοδιώκτης

Στ. Φαρμάκης για Κ. Δημόπουλο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕτΟ

Στη συνεδρίαση της 23ης.5.2017 του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκπρόσωποι της Δημοτικής Επιτροπής Αγώνα Δήμου Δίου – Ολύμπου, ζήτησαν να ενημερώσουν το σώμα για την πρόσφατη δίκη με αντίδικο την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.

 

Ο δήμαρχος Κων. Δημόπουλος το ανήγγειλε πριν καν αρχίσει η διαδικασία. Δείτε με ποια αφορμή κατάφερε να διακόψει την ενημέρωση πριν ολοκληρωθεί, προκαλώντας ένταση, η οποία δυναμίτισε την όποια αίσθηση αγαστής συνεργασίας με την Επιτροπή είχε προσπαθήσει λίγο πριν να πείσει ότι υπάρχει. Μάλιστα, απονέμοντας εύσημα και ευχαριστώντας την Επιτροπή για τις προσπάθειές της…

 

 

Δεν ανέχτηκε, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Κ. Δημόπουλος, δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, τα όσα περιέγραφε ο Στέργιος Φαρμάκης και εξεμάνη γιατί … τα όσα έλεγε το στέλεχος της Επιτροπής δεν προκύπτουν από δικαστικές αποφάσεις και συνιστούν συκοφαντία και και και και…

Δείτε ποιος είχε πει στο Δημοτικό Συμβούλιο, πολύ πριν τον Στέργιο Φαρμάκη και τον πρόεδρο της Επιτροπής, Σωτήρη Χασιώτη, ότι από έρευνα στο Κρατικό Αρχείο της Άγκυρας προέκυψε ότι δύο τίτλοι που επικαλείται η Μονή, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

 

 

Την επομένη της συνεδρίασης, σε αποκλειστική του δήλωση προς την ΕτΟ, ο Στέργιος Φαρμάκης, επεσήμανε ότι «ο Κ. Δημόπουλος είναι αντιφατικός και ανεπανάληπτος, είναι πολιτικός τυχοδιώκτης που –εν τέλει- εργάζεται σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου. Στην ουσία, δεν θέλει ο Δήμος να κερδίσει τις επίδικες εκτάσεις…»

 

Αύριο στην ΕτΟ, το βίντεο από το Δημοτικό Συμβούλιο με όλη τη συζήτηση και το πώς τερματίστηκε, αλλά και γιατί η ΕτΟ δεν θα παρακολουθεί και δεν θα καταγράφει πλέον τις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Ταυτόχρονα, αναμένουμε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Κ. Δημόπουλος, να διευκρινίσει και ως νομικός- αν πράγματι μπορούν πραγματογνωμοσύνες να είναι πλαστές και μεθοδευμένες και αν με τη συγκεκριμένη αποστροφή του στο Δημοτικό Συμβούλιο πράγματι αναφερόταν και στην πραγματογνωμοσύνη που κατέθεσε στο δικαστήριο η Επιτροπή Αγώνα μετά την έρευνα στο Κρατικό Αρχείο της Άγκυρας.

Επ’ ευκαιρία, ας διευκρινίσει αν και το «Πόρισμα Τζαχάνη», αποτέλεσμα εσωτερικού ελέγχου ΜΗ ορκωτού ελεγκτή, είναι ένα είδος πραγματογνωμοσύνης και αν μπορεί και αυτό να χαλκευτεί.

 

Τις επόμενες μέρες, η Δημοτική Επιτροπή Αγώνα θα παρουσιάσει -σε συνέντευξη Τύπου- όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα στην Άγκυρα, τα όσα αφορούν την πρόσφατη δίκη και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία.