“Δώσε πόνο”

ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

στον κάθε απολίτιστο που βρωμίζει τις ακτές μας… γόπα και ευρώ, τενεκεδάκι και δεκάευρω.-

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, την 23η.5.2017, η πρόεδρος των Ξενοδόχων της Πιερίας, Ευαγγελία Ξυπτερά-Λάμπρου ενημερώνει το σώμα και τον δήμαρχο για τα προβλήματα των ξενοδόχων-επαγγελματιών της Λεπτοκαρυάς. Κι ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου απαντά.

“Ας καθαρίσουν λίγο την ακτή κι οι ξενοδόχοι όμως, γιατί οι πελάτες τους την βρωμίζουν …δεν την βρωμίζω εγώ κι ο κος Ζτάνης…”

Σωστά, δήμαρχε.
Τολμάνε οι πελάτες να πηγαίνουν στην ακτή ΧΩΡΙΣ τα καλαθάκια τους.
Κι οι ξενοδόχοι τους επιτρέπουν να πάνε χωρίς καλαθάκια.

Άσε που … έρχεται ο άλλος από τον τόπο του να κάνει εδώ τα μπάνια του, κουβαλάει τα μύρια όσα ΚΑΙ δεν φέρνει το καλαθάκι του, τον κάδο του κι έναν υπάλληλο καθαριότητας, βρε αδερφέ!!!

Δήμαρχε, μην οπισθοχωρήσεις: ΠΡΟΣΤΙΜΑ. Αυστηρά και μεγάλα. Αυτά που επιβλήθηκαν στους Λιτοχωρίτες δεν είναι τίποτα. Δεκαπλάσια βάλε.

Και ξανά πες -σε παρακαλώ- και το “τα αδέσποτα είναι μέρος του φυσικού περιβάλλοντος” να το καταλάβουν όλοι. Και ρίξε κι ένα πρόστιμο στο Ζτάνη που περηφανεύεται για το παραλιακό καταφύγιο-πρώην κατασκήνωση που κρατάει φυλακισμένα τα μέρη του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Και καθιέρωσε και τα πρόστιμα σε όσους μιλάνε χωρίς πρότερη άδεια του προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αιρετοί και αναιρετοί γίναμε “μαλλιά-κουβάρια”… έρχεται ο πάσα εις ένας και αρχίζει να ρητορεύει… ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ; Τέλος: πρόστιμα σ’ αυτούς και να καταργηθεί και η προ ημερησίας ευκαιρία ερωτήσεων. Γιατί δεν είσαι πανηγυρτζής και λαϊκιστής. Και είναι όλοι οι άλλοι.-

ΥΓ: Ο Κιμ πήρε, ρωτούσε τι κάνεις, πως τα περνάς. Του είπα “άσε πρόεδρε… έχουμε ηγέτη, αλλά δεν έχουμε τον υπάκουο λαό που θα τον λατρέψει. Κι ούτε έναν πρόεδρο να κάνει τις διαδικασίες όπως πρέπει: σύντομες. Πέντε δεύτερα. Άλλοι βάζουν ένα τρίποντο και ένα δίποντο σε πέντε δεύτερα. Θα ξαναπάρει του Αγίου Πνεύματος, είπε. Αυτά.-