Για την ομπρέλα και την ξαπλώστρα μας

διάβημα στον ΑΝΤ1

“δεν τα χρεώνουμε, είναι δωρεάν…..”

Ένα ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για τα έξοδα των εκδρομέων του σαββατοκύριακου «έβαλε φωτιά» στην Πιερία και ειδικότερα στους ξενοδόχους και τους επιχειρηματίες. Η αναφορά σε έξοδα για ομπρέλες και ξαπλώστρες προκάλεσε ήδη δυο διαβήματα διαμαρτυρίας στην διεύθυνση του ΑΝΤ1, από τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ, Κώστα Κουκοδήμο και την Ένωση Ξενοδόχων.

 

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
Βουλευτής Ν.Πιερίας – Νέα Δημοκρατία

 

Κατερίνη 27 Ιουνίου 2017

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

 

Επιστολή με την οποία ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας σε ο,τι αφορά το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 για τις επιβαρύνσεις των λουομένων στις ακτές της Παραλίας Κατερίνης έστειλε ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος.

Ειδικότερα στην επιστολή προς τον Διευθυντή Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ο κ. Κουκοδήμος αναφέρει:

 

Κύριε Διευθυντά,

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού σας την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 ρεπορτάζ που αφορούσε την τουριστική ζώνη της Κατερίνης και ειδικότερα την Παραλία Κατερίνης.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος ανέφερε ανυπόστατα στοιχεία για το κόστος  που επιβαρύνεται ο επισκέπτης προκειμένου να κάνει χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας τα οποία δεν βάσισε σε καμία μαρτυρία λουομένου ή επισκέπτη  και δεν γνωρίζουμε πραγματικά από πού άντλησε την πληροφόρηση, αφού σε όλο το μήκος των ακτών του νομού μας το κόστος  είναι ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

Στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα, στην έναρξη μάλιστα της τουριστικής περιόδου με τις γνωστές επιβαρύνσεις στον κλάδο εστίασης και τουρισμού αντιλαμβάνεστε ότι η συγκεκριμένη ανυπόστατη αναφορά σε έναν εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό, έχει σοβαρές επιπτώσεις στην τουριστική εικόνα της Πιερίας και της Κατερίνης ειδικότερα.

Παρακαλώ, επειδή γνωρίζω ότι γίνατε δέκτης των έντονων διαμαρτυριών τουριστικών φορέων του νομού και της Παραλίας Κατερίνης να γίνει αποκατάσταση της αλήθειας με ρεπορτάζ που να αναφέρει τα πραγματικά στοιχεία για τις χρεώσεις στις ακτές του νομού μας.

Τα στοιχεία μπορούν να αναζητηθούν είτε από τους τουριστικούς φορείς, είτε από τους ίδιους τους επισκέπτες και τουρίστες, είτε με επιτόπιο ρεπορτάζ.

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κουκοδήμος Κώστας

Βουλευτής Ν.Πιερίας

 


 

 

 

ant1