Ποια μελέτη;

ποιες αλλαγές;

ποιος… Θανάσης;;;

Έγγραφο της 5ης Οκτωβρίου 2017.

Του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, της ομώνυμης Διεύθυνσης του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Στάλθηκε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Θέμα του, οι αλλαγές στην κυκλοφορία στο Λιτόχωρο, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο της ανάπλασης (της Αγίου Νικολάου και του κέντρου).

Χθες, 27 Οκτωβρίου 2017 χρησιμοποιήθηκε και στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου που ψήφισε (γνωμοδοτώντας) για το ίδιο θέμα και ενέκρινε –κατά πλειοψηφία- τις προτεινόμενες αλλαγές στην κυκλοφορία.

Λίγες μέρες πριν, είχε ενσωματωθεί –ως έχει- σαν εισήγηση στη συζήτηση του ίδιου θέματος στο επερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (στις 31 Οκτωβρίου 2017).

 

 

allkukl

 

Χθες, το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε και για τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στο ΟΤ 26 (οδός Ιθακησίου). Ως χθες, όλοι γνώριζαν ότι το τοπικό συμβούλιο θα συζητούσε τις αλλαγές στη αρχική μελέτη της ανάπλασης. Θέμα τέτοιο στην ημερήσια διάταξη δεν υπήρχε. Οι προτεινόμενες –από τη διοίκηση- αλλαγές κωδικοποιήθηκαν και στο παρακάτω δισέλιδο έγγραφο (μόνη διόρθωση στην 6η αλλαγή: αντί «λεωφορεία του ΚΤΕΛ», «όλα τα λεωφορεία»).

 

 

allages

 

 

Στο πρώτο έγγραφο (των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) που υπάρχει ήδη ως εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, επισημαίνεται ότι αφορά τις εργασίες που υλοποιούν την 29/2016 μελέτη που εγκρίθηκε με την 272/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μια ακόμη τσαπατσουλιά και αβλεψία ή πάμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με «γραμμή άμυνας» ότι πρόκειται για την ίδια μελέτη, ΠΑΡΑ τις 7 σοβαρές αλλαγές που καταγράφονται στο άλλο έγγραφο;

 

Ο εργολάβος διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει οικονομική διαφορά μετά ποιες αλλαγές;