“Ειλικρινά λυπάμαι!”

Θ. Παπαστάμου

“… η υπομονή μας εξαντλήθηκε και με τους «τωρινούς» και με τους «πρώην», με όλους αυτούς που διοίκησαν τον έρμο τούτο τόπο έχοντας σαν σκοπό την προβολή, την επόμενη εκλογή και δίνοντας βαρύτητα σε έργα εντυπωσιασμού… “

   Ειλικρινά λυπάμαι!

 

Λυπάμαι γιατί, ο καθένας αντιμετωπίζει την καταστροφή, τον πόνο, την ταλαιπωρία μας, ως ευκαιρία να φανεί, να πει, να ξεχωρίσει τούτη τη δύσκολη στιγμή!

Μια στιγμή δοκιμασίας όλων των πολιτών αυτού του Δήμου.

Επιτέλους η υπομονή μας εξαντλήθηκε και με τους «τωρινούς» και με τους «πρώην», με όλους αυτούς που διοίκησαν τον έρμο τούτο τόπο έχοντας σαν σκοπό την προβολή, την επόμενη εκλογή και δίνοντας βαρύτητα σε έργα εντυπωσιασμού. Τώρα «κλαίνε» με κροκοδείλια δάκρυα πάνω στα λασπόνερα και τα συντρίμμια- απόρροια των «αντιπλημμυρικών έργων» που διαλαλούσαν και υπόσχονταν όλοι τους προεκλογικά.

Τέλος, με τις διαπιστώσεις ότι ο Δήμος είναι ανοχύρωτος και τα ευχολόγια να ξεκινήσει σοβαρός σχεδιασμός τώρα, σαν επιτακτική ανάγκη, ενώ διοίκησαν πολλές τετραετίες, χωρίς να γίνει τίποτε, παρά μόνο «έργα βιτρίνας».

 

Πραγματικά εκπλήσσομαι, αλλά και λυπάμαι!!!

Παπαστάμου Θανάσης*
Δημότης Δήμου Δίου-Ολύμπου

 

*ο Θανάσης Παπαστάμου υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δίου-Ολύμπου, με το “Συνδυασμό Ευθύνης”, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014