Η Ταιπέι στην Κατερίνη

με πρόσκληση Κουκοδήμου

“… Η Αντιπροσωπεία της Ταϊπέι έκανε δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 4ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο Κατερίνης εκπληρώνοντας έτσι δέσμευσή της από την τελευταία επίσκεψή της στην Κατερίνη τον περασμένο Μάρτιο… “


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
Βουλευτής Ν.Πιερίας – Νέα Δημοκρατία

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Από την Αντιπροσωπεία της ΤΑΙΠΕΙ στην Ελλάδα

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 4ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο Κατερίνης

 

Αντιπροσωπεία της Ταιπέι στην Ελλάδα με επικεφαλής τον εκπρόσωπο της Αντιπροσωπείας κ. Sherman S. KUO επισκέφθηκε το Σάββατο την Κατερίνη με πρωτοβουλία του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου.
Η Αντιπροσωπεία της Ταϊπέι  έκανε  δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού  στο 4ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο Κατερίνης εκπληρώνοντας έτσι δέσμευσή της από την τελευταία επίσκεψή της στην Κατερίνη τον περασμένο Μάρτιο.

Η Αντιπροσωπεία έφτασε στην Κατερίνη το απόγευμα της Παρασκευής, παραθέτοντας προς τιμήν των αρχών επίσημο δείπνο, ενώ το πρωί του Σαββάτου επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα του 4ου Γυμνασίου και Λυκείου Κατερίνης όπου και παρέδωσε τον εξοπλισμό.

Τον Πρέσβη που συνόδευαν ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας υποδέχθηκαν οι δυο διευθυντές των σχολείων κ. Αλέκος Παπαργυρίου και κ. Γεώργιος Μακρής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης κ. Αντ.Καλλιφατίδης, καθώς και καθηγητές των δυο σχολείων.

Απευθυνόμενοι στον κ. Kuo οι διευθυντές των δυο σχολείων αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εξέφρασαν την ιδιαίτερη χαρά και τις ευχαριστίες τους προς την Αντιπροσωπεία για την δωρεά του εξοπλισμού που όπως τόνισαν θα ενισχύσει την εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και τον βουλευτή Πιερίας Κ.Κουκοδήμο για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα ζητήματα που αφορούν τα σχολεία.

Ο κ. Κουκοδήμος από την πλευρά του αναφέρθηκε στην συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ταιπέι στην Ελλάδα και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Kuo που επισκέπτεται για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός έτους την Πιερία και την Κατερίνη.

Ο ίδιος ο Πρέσβης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εξαιρετική του συνεργασία με τον κ. Κουκοδήμο, τον ευχαρίστησε για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει προκειμένου να συνδράμει στο μέτρο του δυνατού στην κάλυψη αναγκών των σχολικών μονάδων και ευχήθηκε να υπάρξει συνέχεια στην τόσο καλή συνεργασία.

Ως ένδειξη ευχαριστίας και σε ανάμνηση της επίσκεψής του στα σχολεία οι κ. Παπαργυρίου και κ. Μακρής, δώρισαν στον κ. Kuo έργο ζωγραφικής που απεικονίζει την Ελλάδα και τη Μακεδονία σε κλάδο ελιάς.