Δύο για το Δήμο μας

μιλούν στην ΕτΟ

για τις εκλογές στο Επιμελητήριο και την εκπροσώπηση του τόπου μας

Οι κάλπες στο Επιμελητήριο Πιερίας -για την ανάδειξη της νέας διοίκησής του- θα παραμείνουν ανοιχτές ως τις 7 το απόγευμα της Τρίτης, 5 Δεκεμβρίου 2017.

Στις δύο παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου (στους τρεις τομείς) μετέχουν και δύο συνδημότες μας: η Αναστασία Τηλέγραφου και ο Ορέστης Δημόπουλος. Η ΕτΟ ζήτησε από τους δύο υποψηφίους να κωδικοποιήσουν τους λόγους που τους έπεισαν να διεκδικήσουν την ψήφο των συναδέλφων τους και τους στόχους τους:

 

ΟΡΕΣΤΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Σ’ αυτές τις επιμελητηριακές εκλογές, ζητώ από τους επαγγελματίες -του τόπου μου και όλου του νομού- να με ψηφίσουν, ώστε να μπει μια νέα φωνή στο συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Μέλημά μου -εφόσον εκλεγώ- θα είναι: πρώτον, να προωθήσουμε στις διάφορες εκθέσεις που συμμετέχει το Ε.Β.Ε. τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας και τα προϊόντα του και δεύτερον, σαν Λιτοχωρίτης, θέλω να φέρω τους επαγγελματίες του Λιτοχώρου κοντά στο Επιμελητήριο.

 

 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΥ

Στις φετινές εκλογές του Επιμελητηρίου, με την παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο της “Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης” και τιμώντας την ψήφο σας, θα προσπαθήσω να προωθήσω τα αιτήματα των επαγγελματιών, σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή και συγκυρία που μας έφεραν οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν και συνεχίζουν να εφαρμόζονται και σήμερα.