Επί τη προαγωγή

του Αθανασίου Μαντζούκα

από το βαθμό του ταξίαρχου, στο βαθμό του υποστράτηγου

Συγχαρητήρια μηνύματα για την προαγωγή του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Αθανάσιου Μαντζούκα, από το βαθμό του ταξίαρχου, στο βαθμό του υποστράτηγου. Πάντα με τη σειρά που τα λάβαμε.

 

eepmantz

 


 

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο Τύπου
24-01-2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

 

Εκφράζω από καρδιάς, τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο, Αθανάσιο Μαντζούκα, για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου.

Με πρώτιστο στόχο την ασφάλεια και τη  βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των πολιτών, είμαι βέβαιος, ότι, θα συνεχίσει το  πολύπλευρο και ουσιαστικό έργο που διαχρονικά επιτελεί.

Η πολυετής διακεκριμένη πορεία του στην ΕΛ.ΑΣ., το ήθος, η αποτελεσματικότητα και η επαγγελματική του αφοσίωση, αποτελούν εχέγγυα ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου και αποδοτικού έργου.

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης

 


 


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
Βουλευτής Ν.Πιερίας – Νέα Δημοκρατία

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σ τον συντοπίτη και  αγαπητό φίλο Αθανάσιο Μαντζούκα Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο, που προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου.

Το καθήκον και η  προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και στην ίδια την κοινωνία, αποτέλεσαν πρωταρχικό του μέλημα, σε όλη του την πορεία.

Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει το ήδη επιτυχημένο έργο του.

 

Κώστας Κουκοδήμος

 

 


 

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού στον Ταξίαρχο Αθανάσιο Μαντζούκα
για την προαγωγή στο Bαθμό του Yποστράτηγου

 

 

 

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που για ακόμη μια φορά ο συμπολίτης μας,  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, με το ήθος του, την υπευθυνότητα του, την αφοσίωση στο καθήκον, την ικανότητα και την αξιέπαινη εμπειρία του προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και του εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία.


24-01-2018
ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού

Ευάγγελος Β. Λαγδάρης

 

 


 


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) ΣΚΟΥΦΑ
Βουλεύτρια Πιερίας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

Συγχαρητήριο της βουλεύτριας Μπέττυς Σκούφα
για την προαγωγή του κ. Α. Μαντζούκα στο βαθμό του Υποστράτηγου

 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας Ταξίαρχο, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανάσιο Μαντζούκα για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστράτηγου. Εύχομαι καλή δύναμη, με πολλές επιτυχίες στο ήδη επιτυχημένο, αποτελεσματικό και αναγνωρισμένο από όλους, έργο του.