Περί της σωτηρίου αναπτύξεως ημών

συμφωνούντων και διαφωνούντων

υπό του Γ. Ζτάνη, γνωστού καπιταλιστού – βίντεο όχι από σεμινάριο επιχειρηματικότητας, αλλά από το Δημοτικό Συμβούλιο (ημών)

 

 

 

Μετά την ολοκλήρωση –σε δυο συνεδριάσεις- του πρόσφατου αναπτυξιακού θριάμβου της διοίκησης Δημόπουλου που αποπειράθηκε να πλημμυρίσει τα ταμεία του Δήμου με 15.000 ολόκληρα ευρώ ετησίως, έναντι της επί μισθίω παραχώρησης 16 στρεμμάτων άθλιας παραλιακής γης (μέσα στο κύμα… εκεί που δεν μπορεί να φυτρώσει τίποτα), ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών και νυν γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ζτάνης, δίνει συμβουλές και οδηγίες περί αναπτύξεως.

Αναπτύξεως που εμπεριέχει επιχειρηματική δραστηριότητα σε δημοτική γη πέντε μέτρα απ’ το κύμα, εποχιακή, με ελάχιστο κόστος για τον επενδυτή (και λόγω λυόμενης κατασκευής) παράλληλη αύξηση της τοπικής απασχόλησης και καταπολέμηση της ανεργίας και τόνωσης όλων των δεικτών της οικονομικής δραστηριότητας. Οι τομείς της δραστηριότητας αυτής θα εκτεθούν –σε πρώτη δόση-, με τον πλέον επίσημο τρόπο, πιθανώς στην πρώτη δικάσιμο για την παράνομη κατασκευή -που ανέχτηκε και ο κος Ζτάνης να τοποθετηθεί- σε δημοτική έκταση και να ολοκληρωθεί σχεδόν η κατασκευή της, ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητούσαν ακόμη αν θα εγκρίνουν την ενοικίασή της. Έκταση της οποίας το ενοίκιο είναι μικρό και μπορεί να γίνει και μικρότερο, αφού …δεν έχει νοικιαστεί ποτέ ξανά ως τώρα κι αυτό είναι στοιχείο μέγιστης αποτροπής για τον όποιο ενδιαφερόμενο (σύμφωνα με έγγραφο του Δήμου/αρμόδιας(;) υπηρεσίας του).

Να ψέξετε όλους μας, κε Ζτάνη. Και τους αιρετούς και τους δημότες.
Μα να μην παίρνουμε ένα τηλέφωνο τους γνωστούς μας να σπεύσουν να αποκτήσουν 16 στρέμματα μέσα στο κύμα με κόστος ίσο με την ετήσια ενοικίαση ενός μέσου αυτοκινήτου;;;

Έχετε ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο… Παραπήγε ο κομμουνισμός, κε Ζτάνη.
Να σου δίνουν 16.000 τετραγωνικά μέτρα μέσα στο κύμα, για 25 χρόνια ή για 10, να αναλαμβάνουν να πράξουν τις άπειρες παρανομίες για χάρη σου, να σου απονέμουν τον τίτλο του επενδυτή/σωτήρα/αναπτυξιακού παράγοντα και να υπάρχουν άνθρωποι να σπαταλάνε τα λεφτά τους σε ενοίκια …διαμερισμάτων;;;

ΥΓ: Γιώργο, επειδή «παίζει» πολύ η άρση τηλεφωνικού απορρήτου τελευταία, κάνε και μια δήλωση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δέχεσαι να αρθεί το δικό σου για να δούνε οι διαφωνούντες ποιους γνωστούς σου κάλεσες εσύ, εκπληρώνοντας το πατριωτικό/πολιτικό σου καθήκον και να μην αφήνουν υπονοούμενα οι διαφωνούντες. Τα περί επιχειρηματιών και αναγκών πολλών εξ ημών να εργασθούν, ψάξ’ τα λίγο στο δίκτυο. «Χτύπα»: εποχιακές επιχειρήσεις, έλεγχοι και αν βρεις κάτι θετικό (για την ανάπτυξη και τους ανέργους), πες το κι αυτό στο επόμενο Συμβούλιο. Έτσι κι αλλιώς, το έσχατον όριον αιδούς το διέσχισες ήδη καμαρωτά και χρησιμοποιώντας πάμπολλα «πρέπει».

 

ΥΓ2: τα κουτάλια είναι χρυσά.-