Αμφότεροι απόντες

κι ο καταγγελλόμενος κι ο καταγγέλλων

της ΝΔ ο ένας, του ΣΥΡΙΖΑ ο άλλος…

Χθες κατήγγειλε την απουσία του Δήμου από το 11ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σήμερα απουσιάζει ο ίδιος από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Καταγγέλλοντας την απουσία του Δήμου (μας) από το Συνέδριο που οργανώνει η κυβέρνηση και η Περιφέρεια, κατήγγειλε και τη μεθόδευση του δημάρχου για τη μέρα και την ώρα της σημερινής συνεδρίασης ώστε να υπονομευτεί η δυνατότητα να βρεθούν στο συνέδριο όσοι το επιθυμούν.

Το μοναδικό, το ανεπανάληπτα μοναδικό (που μόνο στο Δημοτικό μας Συμβούλιο μπορεί να συμβεί) είναι το εξής: λείπει ο καταγγέλλων από τη συνεδρίαση, λείπει και ο καταγγελλόμενος!!! Και λείπουν …για να είναι στο συνέδριο την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού!!!

“Παιζόμαστε”;;;

Ο δε δήμαρχος πήγε στο συνέδριο ξεκάθαρα για να …πάει, αφού καμία συζήτηση και καμία προετοιμασία δεν υπήρξε προκειμένου να πάει με κάποιο σκοπό και για κάποιο λόγο, για να μεταφέρει αιτήματα, να διεκδικήσει, να … οτιδήποτε. Απλώς βόλευε μια χαρά και να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη -την ημέρα που βρίσκεται στην πόλη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης- και σίγουρα βόλευε καλύτερα να βρεθεί στο συνέδριο και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ήδη, αναπληρώνοντας τον δήμαρχο, ο Νίκος Λάππας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα να απαντήσει σε όσα ο δήμαρχος θα καλούνταν να απαντήσει, όπως πχ για το αν το τοπικό συμβούλιο του Λιτοχώρου διαθέτει πρόεδρο ή όχι.