“Είμαι αποφασισμένος

να αλλάξω αυτό τον τόπο"

ο Δ. Μυλωνέρος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του

 

 

 

 

 

Ο δεύτερος υποψήφιος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου που παρουσίασε την προσωπική του υποψηφιότητά, είναι από χθες ο Δημήτρης Μυλωνέρος. Σε εκδήλωση στη Λεπτοκαρυά, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος δήλωσε αποφασισμένος “να αλλάξει αυτό τον τον τόπο”.

Κύριοι άξονες της ομιλίας του προς τους φίλους και υποστηρικτές του που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του ήταν η σημερινή κατάσταση, οι προοπτικές για το μέλλον, ενώ μεγάλο μέρος της αφιερώθηκε στο “καθήκον των νέων ανθρώπων” και στο “ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η νέα γενιά”. Ταυτόχρονα, ο τέταρτος κατά σειρά υποψήφιος για τη δημαρχία, άσκησε κριτική στη σημερινή διοίκηση Δημόπουλου, ιδιαίτερα για την αναποτελεσματικότητα, την αδιαφάνεια, την αποξένωση από τους δημότες, την υπόθαλψη κλίματος τοπικισμού, την απώλεια μέσων -και οικονομικών- από πηγές που αξιοποιήθηκαν κατά κόρον από πολλούς ΟΤΑ, στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Δ. Μυλωνέρος διευκρίνισε ότι ο υπόλοιπος συνδυασμός θα ανακοινωθεί μετά το καλοκαίρι, εκτός κι αν νωρίτερα υπάρξουν εξελίξεις που αφορούν τον εκλογικό νόμο και το θεσμικό πλαίσιο για την Αυτοδιοίκηση. Απέφυγε να υποσχεθεί οτιδήποτε αφού όπως είπε, “είναι η ώρα για προτάσεις”, αλλά δεσμεύτηκε για διαφάνεια παντού και χαρακτήρισε απαραίτητο “η φωνή του δημότη να φτάνει στ’ αυτιά της δημοτικής αρχής”.

Οι φίλοι του Δημήτρη Μυλωνέρου γέμισαν την αίθουσα που στέγασε την εκδήλωση, αλλά ελάχιστες ήταν οι παρουσίες πρώην αιρετών, μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου, Αστέριος Χονδρόπουλος. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι οι περιοχές του Δήμου μας από το Λιτόχωρο και βορειότερα, έλαμψαν δια της -ολοσχερούς- απουσίας τους.