“Πάει” κι αυτό….

(το παραλιακό)

μπας και καταγγέλλετε για να …καταγγέλλετε (και ως εκεί);;; άλλη ενέργειά σας δεν έγινε γνωστή…

 

Το θέμα ψηφίστηκε και “πέρασε” σε τέσσερις συνεδριάσεις: μία του τοπικού συμβουλίου, δύο του Δημοτικού και μια της Επιτροπής Οικονομικών.

 

Αναμένοντας όμως να μάθουμε κι εμείς τις έγγραφες απαντήσεις στις έγγραφες ερωτήσεις, ας κάνουμε μια επί τροχάδην ανακεφαλαίωση.

 

Και για να δούμε ποια ήταν η πρώτη καταγγελία (αν και το θέμα ήταν υπό συζήτηση, στον εν λόγω χώρο οι εργασίες είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί) του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ποιο ήταν το πρώτο ψέμα (οι εργασίες δεν έγιναν εκεί, έγιναν …δίπλα) και αν ο καταπατητής διαπιστώθηκε ότι καταπάτησε και εκτέλεσε εργασίες, αλλά πιθανώς συνεχίζει να έχει το δικαίωμα να μετάσχει στη δημοπρασία. Στη δημοπρασία για ένα δημοτικό “φιλέτο” που μόνο αυτός εκδήλωσε ενδιαφέρον.

 

Και που κατέληξαν οι καταγγελίες και οι αντιρρήσεις και οι προσπάθειες -οι έγγραφες- για επίσημη ενημέρωση.

 

Στη συνέχεια.

 

Τώρα ας κάνουμε ένα “ζέσταμα”…

 

Highlight των καταγγελιών-παραπόνων: αυτό της κας Μόχλα που κατακεραύνωσε τον απόντα δήμαρχο για την απουσία του, υπενθύμισε ότι κάποιες αποφάσεις για το θέμα ήταν κοινές (με τη διοίκηση), αλλά δεν ζήτησε να αναβληθεί η συζήτηση. Όχι. Συνέχισε και το συζήτησε ΚΑΙ μετά την αρχική απειλή ότι η παράταξή της θα απέχει (από τη συζήτηση). Από την παράταξή της, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση απουσίαζε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Που είχε κάνει την αρχική καταγγελία. Κι ο δήμαρχος.

 

ΥΓ: επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι (Θανάση), δες κι εσύ ξανά γιατί ο υποφαινόμενος φωνάζει στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα φωνάζει όποτε επιβάλλεται.-

 

 

 

ΥΓ2: τούτο εδώ έχει καμία σχέση ή θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με το θέμα;;;

 

aigialos