Συνάντηση με την Ένωση Στρατιωτικών Πιερίας

της βουλεύτριας Πιερίας Ε. Σκούφα

Συζήτηση για τα προβλήματα και την επίλυσή τους


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) ΣΚΟΥΦΑ
Βουλεύτρια Πιερίας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

Συνάντηση της βουλεύτριας Πιερίας Ε. Σκούφα με την Διοίκηση της Ένωσης Στρατιωτικών Πιερίας

Συζήτηση για τα προβλήματα και την επίλυσή τους

 

Mε την βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κ. Μαυρίδης Βασίλειος με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. αποτελούμενη από τους  Παρασκευά Μαυρομάτη,  Κοσμά Καμάκα  και Νεκτάριο  Γκούσκο.   Η συνάντηση έγινε  στο πλαίσιο  του  διευρυμένου κύκλου επαφών με τη πολιτική ηγεσία,  και τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄βαθμού.

Συνεργασία για την βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα. Η κα Σκούφα ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Επιπλέον συζητήθηκαν  τα προβλήματα των στρατιωτικών  που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, καθώς και τα κοινά Πανελλαδικώς προβλήματα των Στρατιωτικών (Μισθολογικό- Βαθμολογικό-Συνταξιοδοτικό-Μεταθέσεις)

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών  κατέθεσαν  γραπτώς προτάσεις βελτίωσης. Και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα εργαστούν  για την προώθηση των προβλημάτων και την επίλυσή τους, όπως επίσης και  για τη βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας και διαβίωσης των μελών των οικογενειών των στρατιωτικών.