Εξετάσεις

και ευχές

για υποψήφιους και γονείς

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΣ Πιερίας


Καλή τύχη στις εξετάσεις των μαθητών

Νέα Έφεσος, 01 Ιουνίου 2018

Η ΕΠΣ Πιερίας, ως εκφραστής του συναρπαστικότερου από τα “δεύτερα πράγματα” στη ζωή, εύχεται στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κάθε επιτυχία, σ’ ένα πρωτεύων για όλους μας ζήτημα.

Το ζήτημα της μόρφωσης και της προόδου τους στα μαθήματα του Σχολείου, που αποτελούν την ασφαλέστερη οδό ώστε να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Ψυχραιμία, Καθαρό μυαλό, Κριτική σκέψη, ΟΧΙ “λευκές” κόλες…

…και τα goals, θα “έρθουν”.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

Αστέριος Τόκας                                    Δημήτριος Τσακνάκης

 


 

 

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
04-06-2018

Μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

 

Αγαπητά μας παιδιά,

Στην τελική ευθεία του μαραθωνίου, για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα – Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα εύχομαι ολόψυχα να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Σε ένα σύγχρονο και εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον η επένδυση στη γνώση και η  χάραξη μίας δημιουργικής –  μαχητικής αναζήτησης μπορεί να οδηγήσει σε ένα ελπιδοφόρο αύριο, μέσω της κατάκτησης νέων κορυφών και υψηλών οραμάτων.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε, να θυμάστε ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις παρότι αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας, δεν συνιστούν μονόδρομο, καθώς η επιτυχία απαιτεί διαρκείς αγώνες με προσήλωση για το καλύτερο.

Στο δύσκολο και απαιτητικό δρόμο, τον οποίο καλείστε να διανύσετε χρειάζεται ηρεμία, συγκέντρωση και πίστη στις δυνατότητές σας. Η σκέψη όλων μας είναι στραμμένη σε εσάς. Να γνωρίζετε ότι, για όλους εμάς αποτελείτε πρότυπα δημιουργικότητας και αισιοδοξίας. Οπλιστείτε με θέληση και υπομονή, για την επίτευξη των στόχων σας.

Εύχομαι επίσης με την ευκαιρία, καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι σας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια και μοιράζονται τις αγωνίες σας.

Σας εύχομαι από καρδιάς να ανταμειφθούν η μελέτη και οι κόποι σας.

Καλή επιτυχία!

 Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης

 


 

 

Μήνυμα
Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού, κου Λαγδάρη Ευάγγελου, για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

 

Με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, σε αυτόν το δύσκολο αγώνα τους, για την εισαγωγή τους στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Στη δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων χρειάζεται να οπλιστείτε με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή, για να ανταποκριθείτε επιτυχώς στις απαιτήσεις τους, να ανταμειφθεί ο αγώνας της συστηματικής μελέτης και να δικαιωθούν οι κόποι σας. Είναι πράγματι οι εξετάσεις αυτές μια κρίσιμη δοκιμασία και μία από τις πολλές μάχες της ζωής με την οποία θα αναμετρηθείτε,  χωρίς ωστόσο να είναι η μοναδική, η καθοριστική και η ύστατη ευκαιρία.

Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά, αλλά και στους γονείς σας που σας συμπαραστέκονται και σας στηρίζουν, να καρποφορήσει ο αγώνας σας και να επιβραβευτεί ο μόχθος σας. Επίσης, εύχομαι καλή συνέχεια στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι για ακόμη μια σχολική χρονιά, πλαισίωσαν παιδαγωγικά και αγκάλιασαν ανθρώπινα κάθε προσπάθεια των μαθητών μας.

Καλή επιτυχία και καλή πρόοδο σε όλες και σε όλους !

 

Δήμαρχος

Ευάγγελος Λαγδάρης

 


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΠΛ. ΕΛΕΘΕΡΙΑΣ & ΚΑΝΑΡΗ 2 ΤΚ. 60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛ: 23510 35330 – FAX: 23510 35330                                                    

             Κατερίνη,  06. Ιουνίου  2018

 

Ευχές στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων από τη ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας

 

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα όλων των νέων παιδιών, για ένα καλύτερο μέλλον. Παράλληλα, αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών τους και την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας  πορείας στη ζωή τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, που αυτές τις ημέρες δίνουν το δικό τους αγώνα,  καλή επιτυχία και με  αισιοδοξία   να φέρουν σε πέρας την προσπάθεια τους.  Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να είστε σίγουροι ότι οι προσδοκίες και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν.

Σε όλους τους γονείς, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και ζουν πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία,  αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ο αγώνας αυτός ευχόμαστε να δικαιωθεί με την πρόοδο και την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών τους. Στους εκπαιδευτικούς εκφράζουμε  τα θερμά μας συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούν και τους εύχομαι καλή δύναμη για τη συνέχεια.

 

 ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗΣ

 


 

Κατερίνη,  6 Ιουνίου 2018

 

Μήνυμα  Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

 

 

Αγαπητά μου παιδιά,

με την ευκαιρία έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, σας εύχομαι από καρδιάς υγεία,  δύναμη,  αυτοπεποίθηση και καλή επιτυχία.

Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν σημαντική στιγμή στη μαθητική σας ζωή, αλλά δεν αποτελούν την καθοριστική ούτε και την τελευταία σας ευκαιρία. Στην πορεία της ζωής σας θα υπάρξουν και άλλοι δρόμοι, ίσως και καλύτεροι, που μπορείτε να ακολουθήσετε επιτυχώς.

Πιστέψτε στον εαυτό σας και με «όπλα» τις γνώσεις σας αλλά και με ψυχραιμία, ελπίδα και θετική σκέψη αγωνιστείτε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Καλή δύναμη εύχομαι, επίσης, στους γονείς σας που μοιράζονται τα άγχη και τις αγωνίες σας, βρίσκονται πάντα δίπλα σας και προσπαθούν με αγάπη να σας συμπαρασταθούν και να σας εμψυχώσουν αλλά και στους εκπαιδευτικούς που με συνέπεια και υπευθυνότητα  θα συμβάλουν για την  επιτυχή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.

Καλή επιτυχία σε όλους και να θυμάστε πως η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται. Εύχομαι οι κόποι σας να ανταμειφθούν και από τη νέα χρονιά να περιηγηθείτε σε ένα καινούργιο κόσμο γνώσης και εμπειριών.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σοφία Μαυρίδου


 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
—–
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
—–
Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37
Τ.Κ. – Πόλη: 15180 – Μαρούσι
Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr
E-mail: press@minedu.gov.gr

                                                                                                                                                                                                                                                                    Μαρούσι,  6 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

«Οι ευχές μου για καλή επιτυχία θα ήθελα να συνοδεύουν τις προσδοκίες που ο κάθε υποψήφιος έχει από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Κυρίως, όμως, εύχομαι να επιτύχετε σε όσα θα ξεδιπλωθούν στις ζωές σας όταν ο κύκλος αυτής της δοκιμασίας κλείσει. Δηλαδή, στον προσωπικό αγώνα που θα δώσετε μέσα από τις σπουδές και μέσα από τους πολύμορφους τρόπους κατάκτησης της γνώσης και της εργασίας, όποια κι αν είναι η έκβαση αυτής της δοκιμασίας.

Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, με ηρεμία και σθένος, διεκδικήστε το αύριο και ανοίξτε τους δικούς σας δρόμους. Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ποιος δρόμος σας ταιριάζει. Κι εμείς, αρωγοί των προσπαθειών σας, σας εμπιστευόμαστε.

Ως Υπουργείο έχουμε διασφαλίσει πλήρως το αδιάβλητο των εξετάσεων και ευχόμαστε καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και στους υπαλλήλους των υπηρεσιών μας που συμβάλλουν στη διεξαγωγή τους. Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες!».

 


 


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) ΣΚΟΥΦΑ
Βουλεύτρια Πιερίας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γραμματέας Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων

 

Μήνυμα της Βουλεύτριας Πιερίας Ε. Σκούφα για τις πανελλαδικές

Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους υποψηφίους και τις υποψήφιες, που αυτές τις μέρες καλούνται να δώσουν τη «μάχη» των πανελληνίων εξετάσεων.

Ένας σημαντικός σταθμός για την μελλοντική τους πορεία, αλλά σίγουρα όχι ο μοναδικός. Η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα, η προσήλωση, είναι σημαντικές προϋποθέσεις για την επίτευξη του στόχου, για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα.

Δύναμη, αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή στους υποψηφίους, στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς που έδωσαν και δίνουν και αυτοί από την πλευρά τους τον δικό τους καθημερινό αγώνα για την επιτυχία των παιδιών.

Καλή επιτυχία!

 


 

 


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ.  ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
Βουλευτής Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

 

Μήνυμα του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου στις μαθήτριες και τους μαθητές για την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων

 

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία για τους μαθητές και τις μαθήτριες αρχίζει σήμερα.

Με θετικό πνεύμα, αισιοδοξία και  δύναμη θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Σήμερα είναι μια πρόκληση αλλά θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες.

Καλή επιτυχία, καλή δύναμη στα παιδιά μας.