Συγχαρητήρια

σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν!

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών, από το Υπουργείο Παιδείας, για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα όσων μαθητών και μαθητριών πήραν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις

 

 

 


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) ΣΚΟΥΦΑ
Βουλεύτρια Πιερίας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γραμματέας Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων

 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν!

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών, από το Υπουργείο Παιδείας, για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα όσων μαθητών και μαθητριών πήραν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, στέλνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν, αγωνίσθηκαν και πέτυχαν ο καθένας /η καθεμιά με τις δικές του/της δυνάμεις και την στήριξη της οικογένειας, ένα ποθητό αποτέλεσμα.

Σήμερα ανταμείφθηκε ο κόπος, η επιμέλεια, η προσπάθεια και ο αγώνας του κάθε μαθητή/τριας ξεχωριστά. Μετά τη συγκέντρωση της συνολικής βαθμολογίας ακολουθεί το αμέσως επόμενο βήμα που είναι η διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου. Αυτό πρέπει, βέβαια, να γίνει με ιδιαίτερα προσεχτικό τρόπο ώστε να καταστεί  ικανή η εκπλήρωση των ονείρων τους.

Θέλω ακόμα να απευθυνθώ σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν αυτή τη φορά το επιθυμητό για αυτά αποτέλεσμα, και να τους πω πως η απογοήτευση δεν είναι καλός σύμβουλος. Στη ζωή υπάρχει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία ώστε τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα. Αξίζει πάντα ο κόπος, αυτή την ευκαιρία, να την δούμε, να την πιστέψουμε και με περισσότερο πείσμα, επιμονή και προσήλωση να την υπηρετήσουμε!

Τέλος για όσους σήμερα τελειώνουν τα μαθητικά χτυποκάρδια και μία καινούρια ζωή ξεπροβάλλει, εύχομαι ολόψυχα να είναι μακρύς ο δρόμος … γεμάτος επιτυχίες και νέες προκλήσεις !

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά!