Στο ΚΑΤ ο Χαρέλας

με τριπλό κάταγμα στο πόδι

Περαστικά, κε αντιδήμαρχε

 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής, το γνωστό ως ΚΑΤ (Κέντρο Αποκατάστασης Τραυματιών) μεταφέρετε εσπευσμένα ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Σταύρος Χαρέλας, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στη διάρκεια αγροτικών εργασιών.

Ο αντιδήμαρχος υπέστη τριπλό κάταγμα στο πόδι του και μετά την εισαγωγή του στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και τις αρχικές διαγνώσεις, μεταφέρετε σήμερα στο ΚΑΤ, προκειμένου να λάβει ειδική φροντίδα στο νοσοκομείο που είναι γνωστό για την ειδίκευσή του σε τραύματα και κατάγματα.

Τα σοβαρά προβλήματα στην αποκομιδή που αντιμετωπίζει όλες οι περιοχές του Δήμου μας επέβαλλαν την αντικατάσταση του Χαρέλα και ήδη τα καθήκοντά του θα αναλάβουν από κοινού ο γγ του Δήμου, Νίκος Λακασάς, και η δημοτική σύμβουλος, Αικατερίνη Φωτίου-Κλιτσινίκου.

Προβλήματα που δεν εντοπίζονται μόνο στο νότιο-τουριστικό κομμάτι του Δίου-Ολύμπου, αλλά και στις κοινότητες των βορείων του Δήμου μας, ακριβώς λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης και των λειτουργικών προβλημάτων της υπηρεσίας αποκομιδής που πάσχει από ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα. Την Πέμπτη αναμένεται οι ισχνές δυνάμεις του Δήμου να ενισχυθούν απ΄ αυτές του ιδιώτη εργολάβου, για την θερινή περίοδο.

Τα προβλήματα του διαμερίσματος του Δίου και ειδικότερα της Ν. Εφέσου αποτύπωσε χθεσινό κείμενο του προέδρου του τοπικού συμβουλίου, Μπάμπη Κουτσιμάνη, που -αν και δεν υλοποιήθηκε, ως προς την ενεργό διαμαρτυρία- αποτυπώνει την κατάσταση για ένα ακόμη καλοκαίρι, το τελευταίο αυτής της διοικητικής θητείας.